שאלה

שאלה../images/Emo58.gif

בסוף העונה השניה כולם התעמקו בשאלה האם ירו או לא ירו בבחור הזה (ברח לי השם) שהיה העוזר של סגנית הנשיא והנשיאה, וחלק מהחברה. any way, הוא לא הופיע, ולא הוזכר ב4 הפרקים הראשונים... אז אפשר לאמר שזה היה סוף הסיפור בשבילו או שמא התסריט מלא בטוויסטים?

gozala

New member
קלרמן? אולי יופיע כ- ghost כמו שעשו עם

Haywire. אותו הרגו בצורה שמשאירה פתח לחזרה... הכל אפשרי אם הוא לא עסוק בהפקה אחרת.

שני פ

New member
אני גם חשבתי... ../images/Emo58.gif

שקלרמן גמור. אבל משהו גרם לי פתאום להבין שזה לא חייב להיות נכון. (אני לא וזכרת אם זו השערה שהעולתה כאן או משהו שראיתי בראיון). הרי לא ראו שיורים בו במפורש, הם ירו לתוך הרכב, אולי רק הרגו את השומרים ולקחו אותו? לדעתי רוב הסיכויים שהוא מת אבל אולי הוא עוד יפתיע ולא בתור רוח.

אני גם בהתחלה חשבתי ../images/Emo58.gif

אבל עכשיו פתאום חשבתי לעצמי שאין סיבה בעצם שהוא יופיע, כי הרי הואא "לא מעניין" אותנו בעונה הזאת.. הוא צריך להיות בכלא, אבל הוא כאילו ברח עכשיו... מה , אז עכשיו יהיה לו מה שהיה לשמינייה בעונה השנייה? איך זה קשור למייקל ולעונה השלישית?? מה שכן יכול להיות זה שהוא יכול לעזור להבריח אתת מייקלל.. מי יודע, נחכה ונראה...

MnsuR

New member
אולי הוא עבר לסדרה אחרת???

הוא עבר לסדרה אחרת חבר'ה!!!!

gozala

New member
בתחילת הפרק רואים אותו מאחר והינו צפוי להופיע

בהמשך... צונח לו מאיזה מבנה. עם החולצה שנושאת עליה פסים.

nick fury

New member
../images/Emo58.gif אולי

אולי כמו בעונה שניה כשהוא שינה פתאום את עורו, ככה בעונה שלישית האחים יעמדו בפני מבוי סתום ואאוט אוף דה בלו הוא יבוא ויציל את המצב, כשהוא יותר בעמדת כוח. just wishful thinking.

revi 17

New member
רוב הסיכויים שקלרמן לא ישוב

השחקן משחק בספין אוף של האנטומיה של גרי- "מרפאה פרטית" כשחקן ראשי... למרות שיש מקום להופעת אורח בנמלטים אך הסיכוים קלושים יש לו פול טיים ג'וב :)

mos95

New member
אם תשימו לב בפרק ספיישל..

אמרו שישנם הרבה נושאים שהעונה ה3 צריכה לענות עליהם.. כמו האם קלרמן חי או מת.. לא נראה לי שהיו אומרים את זה סתם בפרק ספיישל..

aviGODFATHER

New member
אוי נו, בטח שהוא מת

המתנקשים שלו ירו כמה יריות לתוך וואן שבו הוא ישב. אתם צריכים לראות רופא שיכריז על המוות בשביל להיות בטוחים שהוא מת? אגב, השחקן פול אדלסטיין משחק עכשיו בספין-אוף של "האנטומיה של גריי", אז קחו את זה כעוד מסמר בארון של קלרמן.

MnsuR

New member
את נייתן בגיבורים לא הרגו למרות שחשבנו שהם כן

בסדרות האלה אם לא יראו לנו את המת לחתיכות אי אפשר להגיד בוודאות שהוא מת ... ומה שמעניין הוא שביפים והאמיצים עברו על חוק זה כטיילור היה לה דופק שאפילו הרופאים לא הרגישו אתו!!! דההההההההההה!!!

למעלה