שאלה...!

LiRs Lullaby

New member
המ, לא ברור לי איך

אפשר אפילו להתבלבל בין Rowling לבין Tolkien.... זה לא בדיוק כתוב בפיצית, בפינה, כשהוא כבר הצליח לשים לב לשתי Rים ..... בטוחים שזה לא טרול?

לא כולם יודעים אנגלית.

זה כמו שסיני יבוא לכאן ויירשום משהו ולא תבינו אז הוא ייצחק עליכם. יש אנשים בעולם שלא יודעים אנגלית, לא באמת חייבים לצחוק עליהם.

LiRs Lullaby

New member
תפוזבל ../images/Emo7.gif

ואני ראיתי את הספר בחנות ספרים!!!! ודמבלדור מצוייר עליו!!!, הכריכה בצבע ירוק, ומצוייר על זה דשא ומאחורי דמבלדור יש עץ! ויורד גשם!!! וכתוב אפילו ג'יי קיי רולינג!!(האמת שכתוב ג'יי קיי קיי רולינג - אבל זו בטח טעות בדפוס!) מעניין אותי לדעת איך הוא והידידה שלו ידעו שזה ספר של רולינג, שדמבלדור מצוייר עליו, מבלי להבין אפילו את כל מה שכתוב על הכריכה, ועוד להוסיף שיש שם כנראה טעות בדפוס, כל זה רק מידיעת האותיות JR?

קראתי את השרשור,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיי, עשית לי את היום.
חמוד!

ronili92

New member
לטגלן../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

אאא קרעעת אותי מצחוקקק!!!!!

black robe

New member
OMG../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

דמבלדור = גנדלף!!
איי שרשור קורע!!

Roonil Wazlib

New member
OMG../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

השרשור הזה כבר מפורסם במקומות אחרים. קיבלתי לינק לשרשור ממקום אחר, והייתי כולי כזה
? WTF?! עד שהגעתי להודעה עם התמונה
באמת שעשיתם לי את היום

mushig

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ייקח לי הרבה זמן למחוק את החיוך הזה

LiRs Lullaby

New member
אתה אמיתי?

גודנס זה היה מצחיק. בהתחלה עוד חשבתי שהוא התכוון לספר השישי, עם הכריכה האמריקאית והרקע הירוק....
אבל גאנדלף, הולי מרשמלוס!

למעלה