שאלה
5

so be it

New member
שאלה ../images/Emo58.gif 5

לא הבנתי מי הנער הנוסע עם טיירון?! אאיגון טארגאריין? הבן של ראיגאר ואליה? כי אם כן הוא הראש השלישי של הדרקון. אבל זה ממש גרוע שרק עכשיו הוא נכנס לסיפור. זה באמת הוא? יש רמז איפשהו שהוא חי?! אם אני לא אמורה עוד להבין מיהו אז רק תגידו לי את זה, לא לגרמי הבנתי ואני מפחדת שזה רק בגלל שהאנגלית שלי לא מהממת ושאני לא זוכרת הכל. מחכה לתשובה. תודה

nathaliesh

New member
לאיזה פרק את מתייחסת?

קראתי רק את המילים הראשונות כי אם מדובר בפרק שעוד לא הגעתי אליו אני לא רוצה לספלייר לעצמי
אם תכתבי לאיזה פרק אז אני אוכל לענות אם קראתי אותו ואם לא אז אחרי שאקרא.

ellendili

New member
../images/Emo58.gif5

קראתי עכשיו את הפרק שדיברת עליו! זה כנראה באמת הוא!! מה זה השטויות האלה!! מה הוא צץ עכשיו מאמצע שום מקום! זה ממש גרוע! זה אומר שהוא בדרך לדאני והוא טרגריין בטוח, אין ספק בקשר לזה. וזה אומר... שמרטין באמת יכול להרוג את ג'ון! כי יש לו ראש לדרקון. (אולי בכלל יהיו רק שני רוכבי דרקונים- דרוגון עדיין לא חזר אל דאני...) אוף! זה לא כיף.

so be it

New member
אהבתי את החתימה ../images/Emo58.gif

אבל עדיין צריך את ג'ון, כי היא צריכה שלושה ראשים. העניין שהיא לא צריכה עכשיו טיירון. וכל התיאוריות שטייוין הוא לא האבא נעלמו.

nathaliesh

New member
אף פעם לא קניתי את התיאוריות האלה(ספויילר5)

בנוגע לעובדה שטיריון הוא טארגריין. כבר העלתי למעלה את הסברה שיש שתי אופציות - שג'ון דאני ואאיגון יהיו ראשי דרקון, וטיריון "יסתפק" בלהיות ימין המלך ולורד צוק קאסטרלי, או שדווקא טיריון יהיה ראש דרקון וג'ון יעמוד על המשמר עבור דאני נגד האחרים יחד עם הנביא הירוק בראן
ככל שאני קוראת את הספר יותר ויותר קשה לי להאמין שג'ון ינטוש את השבועות שלו למשמרת הלילה ולא משנה מה הוא יגלה על עצמו.

כריכרכה

New member
הספר דווקא מחזק את התיאוריה הזו

יש בו סיפור על כך שאאיריז רצה לשכב עם אמא של טיריון ביום הנישואין, ולא ברור מהסיפור אם זה כן יצא בסוף אל הפועל באותו או בכלל. באופן כללי עצם השיח על העניין המיני של המלך הטארגרייני באמא של טיריון מחזק את התיאוריה הזו, גם אם בסוף יסתבר שזה סתם red herring. אגב, לגבי אאיגון, התיאוריה הרווחת היא שהוא מזויף בגלל שהחלום של דאני בעימות המלכים דיבר על דרקון מעץ או משהו כזה. עם זאת, חוץ מהחלום הזה אין שום בדל של ראיה לכך שהוא מזויף. אני בכל אופן חושב שזה לא משנה כי זה נראה די ברור שהוא הולך למות בקרב על קץ סופה.

nathaliesh

New member
ספויילר 5

אני ממש ממש מקווה שהוא מזויף. כל עניין אאיגון עצבן אותי בטירוף. בקשר לחיזוק שאתה מדבר עליו או שפספסתי אותו או שעדיין לא הגעתי אליו. אני חייבת להגיד שאם זה נכון זה יהיה אפילו מעצבן יותר. זה קצת יותר מדי נוח שטיריון יהי טארגריין

למעלה