שאלה מישהו יודע כתובת של אתר של אנקי--אתר שמלא בתמונות של B&B?
A ani88 New member 23/9/04 #1 שאלה../images/Emo53.gif מישהו יודע כתובת של אתר של אנקי--אתר שמלא בתמונות של B&B?
S SupeRonit New member 23/9/04 #5 ../images/Emo124.gif אימל'ה אני מתעלפת תחזיקו אותי מזהים אותה ?? תכנסו לאתר הזה
S SupeRonit New member 23/9/04 #8 אני בוכה בא לי להקיא אני מתעלפת הגוף שלי לא עומד בכל כך הרבה תמונות של ה ים שלנו ב-Real life
S SupeRonit New member 23/9/04 #7 אני ../images/Emo121.gif של רונית-אני כרגע בגן עדן http://hem.passagen.se/kicki20/bbhome.htm בשבילי זה כמו ....זה כמו ...זה כמו לזכות במיליון $$$$$$$
אני ../images/Emo121.gif של רונית-אני כרגע בגן עדן http://hem.passagen.se/kicki20/bbhome.htm בשבילי זה כמו ....זה כמו ...זה כמו לזכות במיליון $$$$$$$
י יניב1 New member 23/9/04 #9 תגידי, השתגעת סופית? מה קורה לך? כולו כמה שכבר מזמן לא יפים ולא אמיצים, אז אני קורא לך לנחות, מספיק עם ה- , די!
תגידי, השתגעת סופית? מה קורה לך? כולו כמה שכבר מזמן לא יפים ולא אמיצים, אז אני קורא לך לנחות, מספיק עם ה- , די!
S SupeRonit New member 23/9/04 #10 קודם כל יש שם תמונות שהם עדיין צעירים ויפים .. חוץ מזה שיש כאלה שהם עדין צעירים ויפים דבר שני יש שם גלריה שלמה של ברוק עם הי-ל-ד-י-ם שלה
קודם כל יש שם תמונות שהם עדיין צעירים ויפים .. חוץ מזה שיש כאלה שהם עדין צעירים ויפים דבר שני יש שם גלריה שלמה של ברוק עם הי-ל-ד-י-ם שלה
י יניב1 New member 23/9/04 #11 חכי רגע, אני מתקשר דחוף לבית חולים, ההוא נו, ששילה היתה מאושפזת בו אחרי שהמשטרה עצרה אותה בפעם הראשונה, אבל אני לא בטוח שיהיה להם מקום שם בשבילך, מה עושים איתך?
חכי רגע, אני מתקשר דחוף לבית חולים, ההוא נו, ששילה היתה מאושפזת בו אחרי שהמשטרה עצרה אותה בפעם הראשונה, אבל אני לא בטוח שיהיה להם מקום שם בשבילך, מה עושים איתך?
י יניב1 New member 23/9/04 #13 אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי עשיתי טעות כשפירסמתי את הכתובת של אנקי, עכשיו הסופר משוגעת תציף אותנו עם כל מיני תינוקות של כל מיני ברוקיות. הלו, שמישהו יעשה משהו, דחוף!
אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי עשיתי טעות כשפירסמתי את הכתובת של אנקי, עכשיו הסופר משוגעת תציף אותנו עם כל מיני תינוקות של כל מיני ברוקיות. הלו, שמישהו יעשה משהו, דחוף!