שאלה

שאלה../images/Emo53.gif

זה לא מפריע שאני פותחת הודעה חדשה,נכון? מישהי יודעת איפה יש את המילים של הפסקול של cry baby?

טוב,לא משנה

בכל זאת תודה כי אני מניחה שלא עניתן כי אתן פשוט לא יודעות.... אבל יש לי עוד שאלה-מצאתי את האפיקומןואני רוצה את הדיוידי של שודדי הקאריביים אז ככה.. 1.כמב הוא עולה? 2.איזה תוספות יש בו? 3.איפה אפשר להשיג אותו? 4.בכל הדיוידי זה אותו דבר או שיש גם כאלה בלי תוספות? תודה...

Vivi Sparrow

New member
שה"ק

1. עולה 130 שקל 2. - הסרט בליווי הסבר מפי במאי הסרט גור ורבינסקי וג'וני דפ - הסרט בליווי הסבר מפיק הסרט ג'רי ברוקהיימר ושחקנים - הסרט בליווי הסבר מפי כותבי התסריט - על עשיית הסרט - על סט הצילומים - מתוך יומני הספינה - מתחת לסיפון - פיספוסים מהסרט - סצינות שלא נכללו בסרט - גלריית דמויות מתוך הסרט - פיראטים בפארקים של דיסני (העתקתי את הרשימה מהדיוידי) מראים גם את הפרימיירה של שה"ק וכל מיני דברים...
דרך אגב אם תסתכלי בקטע של האפקטים הויזואליים, רואים את ג'וני בחליפה של הפינג פונג הזאת.. לא יודעת איך קוראים לה ואם בכלל יש לה שם בקיצור זה נורא מצחיק לראות אותו ואפילו יש לו כובע כזה שחור, כמו כובע ים כזה חחחח 3. אולי עדיין יש באופיס דיפו... שם אני קניתי אבל אני לא בטוחה שעדיין יש להם... כולם קונים שם. 4. בכל הדיוידי זה אותו דבר, כן.

יייייייייייאיייייייייייייי../images/Emo6.gif

איזה כיף!!!!!!!! אני לא מבינה כלום בלי תרגום...

Eowyn of Rohan

New member
כלבים

פעם היה שם קישור למילים..{או שזה היה מקום אחר?} טוב מצטערת.

למעלה