שאלה...

שאלה...../images/Emo53.gif

אוקיי אז ככה... יש לי 64 נפשי-הסתגלות... ואין לי מושג מה זה אומר... אני אשמח לדעת מה זה אומר...

catriel

New member
זה אומר שאת

קצת מג'נונה... חולה בראש.. דפקה.. לובה באבלובה... חחחחחחחחחחחח... סתם.. אני צוחקת.. (לא להיעלב לי עכשיו!) לפי מה שהבנתי זה קשור לתנאי השירות שלך, כנראה שיש לך כל מיני הקלות בכל הנוגע לשירות שלך.. הכוונה היא לפרופיל 64 עם סעיף נפשי של קשיי הסתגלות נכון?? בכל אופן, את יכולה לפנות ללשכת הגיוס שלך (לחכות 76.5 שעות על הקו כשאת שומעת גלי צה"ל..) ולשאול... או אם את עדיין לומדת לשאול את המד"נית של ביה"ס שלך..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכולה ללכת למ"דנית... כי אני לא לומדת חיחיחי... אבל כאילו מה זה אומר? איזה הקלות וכאלה? תודה מותק על התגובה :)

catriel

New member
גברת! אז אולי הגיע הזמן

לבקר בבי"ס להגיד שלום למורות שסבלו אותך שנים על גבי שנים?????????? חחחחח.. נאערף.. אולי שתלכי הבייתה לעתים קרובת יותר, אולי יותר זיוני שכל מהמש"קית ת"ש, אולי בסיס פתוח וקרוב לבית... כנראה תהיי פקידה או משהו כזה ליד הבית, תבואי הבייתה כל יום ב-5.. בקיצור... יש מצב שמה שמחכה לך הוא פשוט... בית זונות! חחחחחח.. מקסימום תרימי טל ללשכת גיוס ותשאלי אותם.. (אם זה באמת חשוב לך..) אגב, מתי את אמורה להתגייס?..

חחחחח סוריי על כל הזיוני שכל שלי...

פשוט אני קצת לחוצה ררר... בכל אופן אני יתקשר באמת לשם ואני ישאל אותם :) תודה רבה רבה לך!!!
אני מתגייסת ב-18 לאפריל ואת מותק? אולי יש לך איי סיי קיו? נוכל לדבר שם...

catriel

New member
אני מודה שהייתי מעדיפה

שתזייני לי משהו אחר, אבל גם זה בסדר... (שלא יגידו אח"כ שאין לי חיי מין ב כ ל ל..
) חחח...
אני כשבועיים אחרייך, ב-2 במאי.. לצערי אין לי אייסיקיו, נכון לעכשיו בקושי מחשב יש לי...
קבלי
ו
, ואל דאגה, יהיה בסדר

חחחחחחחח

חחחחחח יא מצחיקה... אה חבל... היינו מדברות שם יותר נוח... אבל לא משנה... קבלי גם
וגם
יש לי חברה חיחיחיחיחי אז אני לא יכולה לעשות לך משהו אחר...

catriel

New member
הלו הלו!!

זו לא הייתה לשון של בקשה אלא ציניות לשמה!! (מנסה להציל את כבודי האבוד..) ואני יודעת שאת תפוסה, זה רשום לך חזק בחתימה...

חחחחח ב ר ו ר!!!

ברור שזה רשום לי חזק אלא מה!? אני מאוהבת בבחורה הזאת בטירוף!!!

למעלה