שאלה

נטל

New member
שאלה ../images/Emo53.gif../images/Emo8.gif

בוקר טוב לכולם.... שאלה ראשונה - האם קיימת מחלה חדשה בפורום ? והאם היא בעיקר מדבקת?
וואוו כבר המון זמן לא נכנסתי לפורום ופתאום אני רואה המון הריונות אז קודם כל מזל טוב לכולןןןןןןןן. אז ככה - אני באמצע הטיפול השני שלי (התחלתי ביום ה - 3 לווסת) זריקות מנוגון גונל F ואתמול הזרקתי גם סטרוטייד, במעקב ה - US אתמול שביצעתי נאמר לי גודל זקיקים בימין 12, 11 * 2, 13 ובשמאל 12, 13, 21, 11 והרירית 10 מ"מ. היום ביצעתי שוב US ובדיקת דם - גודל זקיקים בימין 13 * 2, 14, 15, 11 * 2, 12 * 2, ובשמאל 14, 15, 22, 12 - גודל רירית 1 מ"מ. האם גודל זקיק שמופיע לי אתמול והיום 21 + 22 זה בסדר? או שיש בעיה כל שאר הזקיקים פחות או יותר באותו סדר גודל. (האם הכל בסדר ולא לדאוג או שאני מפתחת איזה ציסטה מפחידה????) מצטערת על השאלה הארוכה. יום טוב נטלי

נטל

New member
בהמשך לשאלתי...

שכחתי להוסיף פרט נוסף - כבר כמה ימים שיש לי הפרשות בהירות האם זה בסדר? תודה נטלי

עמית@

New member
נטל- זה נשמע בסדר גמור (ומעבר

לכך) אני נשאבתי עם זקיק מוביל של 27 שיצאה ממנו ביצית בשלה- כך שזו לא בטוח ציסטה- וגם אם אחד מהזקיקים הופך לציסטה זה לא נורא- כי שואבים גם אותה.. בהצלחה

נועם@בת

New member
תגעי חזק במסך- זה מדבק נורא ../images/Emo57.gif

רוב הזקיקים שלך בגודל דומה, כך שאם הזקיק הגדול יהפוך לציסטה- לא תפסידי כלום. אני לא זוכרת אם את לפני הזרעה או שאיבה. במקרה של שאיבה שואבים גם את הציסטה. אם זה הזרעה, היא פשוט מתמוססת לה במשך הזמן. הרירית נבנית יפה מאוד, וההפרשות הבהירות הן תוצאה של עלית הE2 שגורם להפרשת ריר צוואר רחם עשיר לקראת הביוץ. שיהיה רק בהצלחה
נועם

למעלה