שאלה

שאלה ../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif

אני רוצה להגיש ערעור בקשר לטסט שהיה לי בו הבוחן פשוט הכשיל אותי בגלל סיבות שלא היו ולא נבראו בנוסף להכל אפילו קצת "ישן" במהלך הטסט.....
כיצד ניתן להגיש את הערעור? צריך לכתוב מכתב ולאן לשלוח? אודה לכם אם תעזרו לי.

האם עשית את הטסט בליד קניון איילון?

אם כן... גם לי היהה את הטסטר הזההה... חח נרדם באמצע הטסט....

king30

New member
חחח הרגם אותי

חחח אלק יושן בזמן הטסט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם הייתם יודעים שהוא יהיה בטסט הייתם מביאים כרית ושמיכה שהוא לא ירגיש שהוא בטסט אלא בבית איזה טסטרים

almogas

New member
חחחחחחחחחחחח

אלק ישן... מה הוא דפוק? אפשר להתלונן עליו.. אבל זה רק אחרי הערעור.. דרך אגב זה ברור לכם שאם אתם מערערים אז לא מעבירים אותכם טסט פשוט נותנים לכם עוד טסט בחינם

lsd600

New member
לא בחינם..

למורה משלמים את ה-300 שקל (אלא אם הוא יוצא גבר ולא לוקח כסף), פשוט לא משלמים אגרה... (וואוו) ולא צריך חכות שבועיים.!!

כן הוא ישן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני לא האמנתי עליו בתחילה אבל זה אכן קרה... ובכלל אין מה לדבר על התלמידה השנייה שלה הוא עשה את הטסט.. אצלה הוא ישן איזה יותר מעשר דקות....... טסטר מחורבן..... ועוד יש לו את החוצפה לכתוב בטופס דברים שלא היו ולא נבראו! ימח שמו...
רציתי לשאול איך אפשר לערער על כך? צריך לכתוב מכתב או משהו אחר?

almogas

New member
מוזר..

צריך לפטר אנשים כאלה.. זה מסוכן... מי שעושה טסט הרבה פעמים לא יודע לנהוג כל כך טוב והוא בלחץ..... וצריך מישהו שישגיח למקרה שצריך.. שלא תדרסו מישהו.. צריך להתלונן עליו

abcdcba

New member
מה??

מי שעושה טסט הרבה פעמים לא יודע לנהוג כל כך טוב?? מאיפה הבאת את השטות הזאת?

../images/Emo4.gif לדעתי -ההפך!

אלו שעושים הרבה טסטים-בדרך כלל לקחו\לוקחים הרבה שיעורי נהיגה. ודווקא להם,בטסט,יש יותר ניסיון(על הכביש) על פני תלמידים שעברו לאחר שיעור 28(ואני לא מזלזלת גם באלו...).בדרך כלל,הם נכשלו בגלל לחץ או חוסר מזל משווע. לא יפה מה שכתבת!

lsd600

New member
לא קשור רק לשיעורים..!!!

אני בעצמי עשיתי 3 טסטים ו-35 שיעורים, בעוד שיש כאלה שעשו 3 טסטים ו-60 שיעורים. להיכשל בטסט זה נותן הרבה לחיים. זה גם מוריד את הביטחון ומראה שנהיגה זה לא משחק מחשב, אלא עסק רציני. זה מלמד אותך על טעויות, שגם בך יש טעויות ואתה לא יודע הכל, מוכיח שלא הכל מושלם, אתה לומד לקח ומשפר!!!

ערעור על הטסט

מגיעים למשרד הרישוי עם הטופס הירוק, יש אחד שממונה על זה רב בוחן או משהו כזה מסבירים לו מה הבעיה ואז זו מילה שלך מול הטסטר ובד"כ יאמינו לטסטר ולא לך ואפילו אם יאמינו לך זה תהליך של הרבה בירוקרטיה ועלול להמשך זמן אז אם ישך זמן מיותר welcome

ערעור למבחן

בבקשה.. בקישור הבא יש את כל הפרטים. בעיקרון ניתן להגיש ערעור עד 48 מהמבחן צריך לצרף את הטופס הירוק טופס הנכשל ועוד טופס שצריך למלא יש אותו באתר של משרד הרישוי שיהיה בהצלחה (למרות שזה נראה אבוד מראש, ברור שמאמינים לטסטרים ולא לנו)

עוד נסיון לקישור

http://www.mot.gov.il/wps/PA_1_0_69/Portlet_3/jsp/searchResult.jsp?subject=72%2069%2095%2082%2073%2083%2072%2085%2073%2095%2050%2053%20&searchParam=1506%201512%201506%201493%201512%20&arch=1512%201497%201513%201493%201497 מיכוון שזה ארוך זה לא נכנס בקישור אז פשוט להעתיק לשורת כתובת....

למעלה