שאלה

Moondust

New member
שאלה../images/Emo41.gif

זה נכון שהוציאו מחדש את טרילוגית אומות האלפים? האם זה אומר שעכשיו אפשר להזמין אותם מסטימצקי?

לא הוציאו....עדיין.

מדברים על זה, ואאל"ט בגלל הביקוש הרב אכן החליטו לעשות את זה, אבל עדיין לא הוציאו.

Moondust

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif

אוף. איפה אני יכולה לחפש את זה בינתיים? איזה חנויות של ספרים משומשים מחזיקות את זה? מישהו מוכר?

זה נמצא מחוץ להדפסה כבר די הרבה זמן

ונדיר מאוד בימינו...את אולי תוכלי למצוא את זה בחנויות לספרים משומשים בסמטאות של ת"א, וגם לזה סיכוי קלוש...

strahd

New member
למה לומר דברים כאלו?

טרילוגיית האלף האפל יצאה במהדורה חדשה השנה וכל שלושת הספרים יצאו שוב בהוצאת אופוס. וזה בדוק, ניתן להזמין אותם בסטימצקי, יש מספיק לכולם
דרך אגב, מומלץ ביותר.

מה הקשר לאלף האפל?

מדברים פה על אומות האלפים, הלו! ממלכות נשכחות ורומח הדרקון, עד כמה שאני יודע, זה לא ממש אותו דבר.

strahd

New member
אופס אופס אופס

המון המון סליחה, טעות נוראה מצידי, כנראה בגלל השעה המאוחרת לא קראתי נכונה... זה נכון, רצו להוציא מחדש את טרילוגיית אומות האלפים אבל בסוף זה נגנז. מוציאים מחדש את טרילוגיית הגיבורים החל משנת 2004. סליחה, Knight, טעות שלי...

strahd

New member
לפחות בינתיים

אמנם חובבי רומח הדרקון בעולם כתבו עצומה לא נורמלית עבור WOTC, והם הודיעו שהם יוציאו מחדש את הטרילוגייה. כנראה לפחות בסוף 2004, או במהלך 2005, לא לפני כן.

Moondust

New member
מהההההה?../images/Emo41.gif

אוף אוף אןף! אני ממש רוצה לקרוא את הטרילוגיה...

strahd

New member
אני מוכר את שני הספרים הראשונים

ואני אהיה בכנס איקון עם ספרים אלו באחד הימים, אבל אני מודיע שהם יקרים מאוד. את הספר השלישי מכרתי לפני שנה וחצי במאתיים שקלים (!!). טוב, הוא היה אספן ורצה מהדורה ראשונה...

jAYcons

New member
שאלה נוספת

טרילוגיית אומות האלפים הם הספרים שנקראים הקוגנסטי והדרגונסטי או שאלה ספרים אחרים?

strahd

New member
לא בדיוק

טרילוגיית אומות האלפים מורכבת (כמובן) משלושה ספרים: 1. הבכור (Firstborn) 2. מלחמת השארים (Kinslayer War) 3. הקואלינסטי (Qualinesti) - אתה מבין מדוע היית קרוב... יש עוד שני ספרים השייכים לסדרת ההיסטוריות האבודות של הגזעים - סדרה של 6 חלקים, אשר הם: 1. הקאגונסטי 2. האירדה 3. הדרגונסטי 4. ארץ המינוטאורים 5. גמדי המחילות 6. הדרקונים הספרים שאליהם אתה מתכוון נלקחו מסדרה זאת. הספר הראשון על הקאגונסטי הוא נחמד, אך שאר הספרים הם די בזיון.

jAYcons

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בדיוק חזרתי מארה"ב וקניתי את שלושת הראשונים, והתחלתי לקרוא את הראשון שהוא אכן חביב. חבל לשמוע שהספרים האחרים לא טובים ): ד"א אני בת :)

למעלה