שאלה

GlitterKitten

New member
שאלה ../images/Emo41.gif

אם הייתם יכולים לשאול את כל אחת מחברות חמסה שאלה אחת מה היא היתה? נעמה: פזית: יסמין: אתי: כרמי:

תשובה:../images/Emo175.gif

אני לא הייתי שואלת כל אחת בנפרד, הייתי שואלת את כולן ביחד הרבה דברים...כמו על הדיסקים, האם יש דיסק חדש, ועל ההופעות, כמה זמן הן מתכוננות... יש לי עוד הרבה שאלות אבל אין לי עוד הרבה כוח לכתוב....

shelly egan

New member
או.קיי, הנה אני:

(-היי ירדנוש') נעמה: למה כל הזמן את הולכת עם חצאיות מיני? (-אני לא קונה את הקטע של 'זה בגלל שיש לה רגליים מהממותתתתתתתתתתתתתת', ירדן...) פזית: את לא חושבת שאת נראית כמו כלבלב ככה? יסמין: איך קוראים לאבא שלך? אתי: איך קוראים לאמא שלך? כרמי: את מזדהה איכשהו עם כרמי מהחבובות? *לכל חברי הפורום באשר הם: אל תקחו את ההודעה הנ"ל ברצינות, הכל מאהבה, הן באמת נראות אחלה בנות!!!*

GlitterKitten

New member
שליייי

גרררר אם במקרה הן לוקחות את זה ברצינות אני קורעת לך את הצורה וברוכה הבאה לך חחחח

Love benja

New member
שלי!

אני מזדהה עם השאלות של ילדה סוכר לכולן.. אבל ככה הייתי שואלת את פזיתו'ש: מה את עושה לשיער כדי שהוא יראה כל כך טוב?????? מי זאת shely egan?

GlitterKitten

New member
בנות בנות

שאלות עם קצת יותר משמעות!!!!!!
ושלי זאת אחותי מפורום ווסטלייף חיחיחי

shelly egan

New member
כן, כן,

אני אחות של ירדן, למישו יש בעיות?! (שיואו, אני יודעת שזה נראה כאילו אני סנובית, אבל אני לא, כאילו דההההההההההה) יש לי היום מסיבת סיוםםםםםםםם איחלו לי בהצלחה!!!

Love benja

New member
טוב...............

משוגעות ..חח רק אל תרדי על חמסה בבקשה, טוב?

shelly egan

New member
חס וחלילה, חלילה וחס!!!

אני חולה על השיר 'אתה חייב למות עליי'!!! אין מצב שאני יורדת עליהם ברצינות!! הכל זה מאהבה!

Love benja

New member
טוב אני

הסקתי את זה מהשאלות ששאלת אותם, אבל אם את אומרת..

למעלה