wow ppl!
chill out כאילו! תקשיבו, לגבי ת´רילר- אני לא בדיוק מסכימה איתך. כשת´רילר יצא, היה מגוון גדול מאוד של כוכבי רוק וכאלה(נו שנות ה-80, למה ציפיתם?!)ומעט כוכבי פופ, זה בהחלט עזר למייקל אבל גם השפיע לרעה. בהתחלה- אנשים אהבו את מייקל הצעיר, החמוד והכפרה מהג´קסונ´ס, הם לא בדיוק הבינו את מייקל החדש והבוגר (נגיד, זה מה שהיה להם אז) מoff the wall וחוץ מזה- הם לא בדיוק רצו לחנויות המוסיקה כי היה משבר בענף הזה באותה תקופה (אפ´חד פה לא קורא את הכתוביות ב"סיפור של מייקל ג´קסון" באמ טי וי?!). מייקל יצא עם האלבום הזה, שהוא (לדעתי) טוב מבחינה מוזיקלית, אבל עדיין- מאוד שיווקי. הוא יצא עם העטיפה הזאת של "שיו אני מלך, קבלו אותי והכתירו אותי", אבל לצערנו האלבום לא נמכר בהתחלה בכאלה כמויות (בזה אני לא כל כך בטוחה אבל אני יודעת שהוא לא היה להיט על ההתחלה). רק כשמייקי החכם שלנו השתמש בראשו, וחשב על הקליפים, הוא התחיל להוציא קליפים כמו בילי ג´ין (שיר גאוני, קליפ שלא הבנתי את הקשר), ביט איט (שיר שלדעתי מסמל את האייטיז), וכמובן, איך נוכל לשכוח מ...ת´רילר הקליפ הענק! אנשים ראו את הקליפים, שמעו את המוזיקה הטובה, ורצו לחנויות. לא היה למייקל כל קושי בעניין- פשוט הייתה לו מוסיקה טובה ומוח טוב... וחוץ מזה- אל תשוו את מייקל לאף אחד, משום תקופה, ואל תיתנו דוגמאות. מייקל בשואו ביז כל כך הרבה זמן, הוא עבר כל כך הרבה תקופות מוזיקה...שתי תקופות (אפילו יותר) עם האחים שלו, מייקל המוקדם מאוד, מייקל המוקדם, מייקל הסקסי, מייקל הגברי, מייקל הפגוע..אלוקים כמה משברים היו לבנאדם. העניין עם סוני רק קשור לכך שמייקל סידר אותם, חד וחלק, וכידוע- תאגידים גדולים לא אוהבים שאמנים קטנים (חחח! הצחקתם אותי!! מייקל-"אמן קטן"?!) מסדרים אותם, אז הם התחילו במלחמה המלוכלכת הזאת! חכו ותראו- בריטני ספירס עוד תשמין ותזדקן, והיא הרי לא יודעת לנגן... ג´סטין טימקרלייק עוד יתקרח, וכרס יטפח.... וכולם יוכלו לחזור לביתם בהוליווד ולבכות, כי יש רק מלך אחד מהאגדות- michael jackson the king of pop, rock and soul ונ.ב: למרות הסתירה- אני מקווה שאנשים ירדו מהעץ של ת´רילר מתישהו. מייקל עשה כל כך הרבה בחיים שלו, למה רק את זה זוכרים לו?! סליחה על האורך, משעמם לי.