שאלה??????????????

שאלה??????????????../images/Emo41.gif

איזה אלבום לדעתכם הכי משקף ואומר במילה אחת "מייקל גקסון"? הכוונה מה האלבום הכי גקסוני של מייקל שיצא אי פעם? (אני בוחר ב"מותחן") אתם......?

ilovem

New member
אוי איך שנמאס לי מכל..

הסיפור הזה סביב ת´רילר... לפי דעתי זה בכלל לא משקף אותו כי הוא לא כתב שם כל כך הרבה שירים, וגם בגל שזה אלבום שיווקי כזה ולא מייקלי..אני מתלבטת בין dangerous לבין bad..... בשניהם יש מוטיבים גדולים של מייקל..אחד זה מייקל הסקסי והחצוף, והשני זה מייקל היותר מאוחר...

Butterflies

New member
גם אני חושבת שזה מסוכן

אני מאוד אהבתי אותו ולדעתי זה האלבום המשקף אותו בהחלט.

אז כך שתבינו משהו חשוב!!!!

ההצלחה שהיתה למותחן! מאוד קשה לי לחשוב שהיא תחזור או מישהו ישבור אותה, הוא הצליח באותה תקופה עם האלבום בגלל...שבאותה תחילת שנות ה-80 לא היו הרבה אומנים וזמרים כמו שיש בשוק היום, ולא היו הרבה חברות תקליטים! והכול בכלל בגדול לא היה המוני כמו שזה היום! לדעתי זו התקופה הכי יפה שהכול היה בטעם! היום כול פלוץ הופך להיות זמר, בגלל זה גם קשה למייקל ליתמודד משנה לשנה עם עוד מסת אומנים חדשים, ובכלל שזו מוזיקת פופ שזה 80 אחוז מהזמרים! אז בגדול לא נראה לי שמישהו ישבור אותו כי היום יש המון אומנים מאז ולא מוצאים על אומנים מסוימים כמו אז היום יש מיגבן יותר גדול ולא לשכוך שאז לא היו צרובים ואינטרנט להוריד מהמחשב! אז או שקונים או שמקליטים לקלטות שזה היה ממש מעט! בקיצור צריך להגיד תודה שמייקל שורד כול כך הרבה שנים עם כול הבעיות שלו זמר אחר ממזמן היה נעלם מישהו זוכר זמר משנות ה-80 ששרד? חוץ ממדונה!

Marty McFly

New member
יש לי עוד שם בשבילך: קיילי מינוג

והיא עוד מצליחה מאוד עכשיו!!! תסביר לי למה היא יכולה ומייקל לא?

~orit~

New member
כי קיילי לא עברה את כל מה שמייקל

עבר. כל אומן אחר שהיו מאשימים אותו בפדופיליה בין היתר - היה נעלם מזמן... איזה שמועות כבר יש על קיילי? חוץ מזה - אל תשכח שאחרי ההצלחה שלה של שנות השמונים - בתחילת ה90 היא ממש לא הצליחה וחברת התקליטים שלה העיפה אותה. עכשיו היא מצליחה אבל מי אמר שהיא תמשיך להצליח עוד כמה שנים טובות? מייקל בשואוביזנס כבר 30 שנה!!! אל תשכח... אי אפשר להשוות את זה אפילו לא למדונה... בטח שלא לקיילי....

shourka

New member
לדניאלה

מה אתה משווה את קילי מינוג??.. אולי 10 שנים לא שמענו ממנה הלהיט האחרון שלה היה ב1989 ואחריו היא לא הוציאה שום אלבום - חוץ מ1995 וגם זה היה ממש לא משהו ואף אחד לא קנה אותו.. רק ב2000 עם "מסתובבת באזור" היא שוב הצליחה... 11 שנה לאומת מייקל שכל 4-5 שנים מוציא אלבום טוב שמביא את רוחיו במכירות.. אז בבקשה את תשווה! ואם אתה כבר משווה אז אולי ג´ורג מייקל אולי!!!

Marty McFly

New member
המממ... זה הייתי אני...

והוא רצה שם של זמרת משנות השמונים שעדיין מצליחה... אז נתתי... לא צריך להתעצבן עלי!!

shourka

New member
צחוקים דניאלה צחוקים

או-קיי, תיקח את זה באיזי לא צריך להעלב... (פשוט לא התעצבנתי עלייך)

shourka

New member
אהה.. -

חחחחה אני יודע שקוראים לך דניאל, אז אתה רואה אתה התעצבנת שקראתי לך במין נקבה !!! חהחיחהחוחהחיחהחו ותזכור כך הכל באיזי ואל תתעצבן כי בסוף אתה ת_פ_צ_....

עוד סיבה להבין משהו.....

למייקל יש הרבה תדמיות ולצערי מזכרים את זה הרבה משנות ה-90, הוא לא יכול לצאת מהדמות של בן אדם רגיל ונורמלי כי כך הוא שיקף את עצמו בקליפים שלו ובחיים! בקשר לחברת סוני- אז להחזיק מישהו כמו מייקל זה לא קל צריך הרבה כסף, ולפי השוק של היום הם כנראה לא ממש צריכים אותו אחרי שהוא לא מכניס להם כסף נחבד כמו בעבר, והיום הם יוצאים רק בהפסדים, יש להם את כול להקות הבנים והבנות שעושים להם מיליונים שנה שנתיים ונעלמים, חחח... אחרי הכול אחרים יבוא עוד 10! מה הם צריכים להשקיע במייקל מימנו הם כבר סחטו את המיץ

shourka

New member
ולשאלה -

אני חושב ש"מסוכן" הוא האלבום שמייקל מזדה איתו למה - ככה.

ilovem

New member
wow ppl!

chill out כאילו! תקשיבו, לגבי ת´רילר- אני לא בדיוק מסכימה איתך. כשת´רילר יצא, היה מגוון גדול מאוד של כוכבי רוק וכאלה(נו שנות ה-80, למה ציפיתם?!)ומעט כוכבי פופ, זה בהחלט עזר למייקל אבל גם השפיע לרעה. בהתחלה- אנשים אהבו את מייקל הצעיר, החמוד והכפרה מהג´קסונ´ס, הם לא בדיוק הבינו את מייקל החדש והבוגר (נגיד, זה מה שהיה להם אז) מoff the wall וחוץ מזה- הם לא בדיוק רצו לחנויות המוסיקה כי היה משבר בענף הזה באותה תקופה (אפ´חד פה לא קורא את הכתוביות ב"סיפור של מייקל ג´קסון" באמ טי וי?!). מייקל יצא עם האלבום הזה, שהוא (לדעתי) טוב מבחינה מוזיקלית, אבל עדיין- מאוד שיווקי. הוא יצא עם העטיפה הזאת של "שיו אני מלך, קבלו אותי והכתירו אותי", אבל לצערנו האלבום לא נמכר בהתחלה בכאלה כמויות (בזה אני לא כל כך בטוחה אבל אני יודעת שהוא לא היה להיט על ההתחלה). רק כשמייקי החכם שלנו השתמש בראשו, וחשב על הקליפים, הוא התחיל להוציא קליפים כמו בילי ג´ין (שיר גאוני, קליפ שלא הבנתי את הקשר), ביט איט (שיר שלדעתי מסמל את האייטיז), וכמובן, איך נוכל לשכוח מ...ת´רילר הקליפ הענק! אנשים ראו את הקליפים, שמעו את המוזיקה הטובה, ורצו לחנויות. לא היה למייקל כל קושי בעניין- פשוט הייתה לו מוסיקה טובה ומוח טוב... וחוץ מזה- אל תשוו את מייקל לאף אחד, משום תקופה, ואל תיתנו דוגמאות. מייקל בשואו ביז כל כך הרבה זמן, הוא עבר כל כך הרבה תקופות מוזיקה...שתי תקופות (אפילו יותר) עם האחים שלו, מייקל המוקדם מאוד, מייקל המוקדם, מייקל הסקסי, מייקל הגברי, מייקל הפגוע..אלוקים כמה משברים היו לבנאדם. העניין עם סוני רק קשור לכך שמייקל סידר אותם, חד וחלק, וכידוע- תאגידים גדולים לא אוהבים שאמנים קטנים (חחח! הצחקתם אותי!! מייקל-"אמן קטן"?!) מסדרים אותם, אז הם התחילו במלחמה המלוכלכת הזאת! חכו ותראו- בריטני ספירס עוד תשמין ותזדקן, והיא הרי לא יודעת לנגן... ג´סטין טימקרלייק עוד יתקרח, וכרס יטפח.... וכולם יוכלו לחזור לביתם בהוליווד ולבכות, כי יש רק מלך אחד מהאגדות- michael jackson the king of pop, rock and soul ונ.ב: למרות הסתירה- אני מקווה שאנשים ירדו מהעץ של ת´רילר מתישהו. מייקל עשה כל כך הרבה בחיים שלו, למה רק את זה זוכרים לו?! סליחה על האורך, משעמם לי.

shourka

New member
אני עם יעלי

צודקת באותה תקופה היה מעט פופ והרבה רוק (הוספה ודיסקו) בגלל שמייקל היה יחודי הוא כלכך הצליח.. וליעל אני מתכוון לשלוח לך בקרוב אימייל... (גיל)

shourka

New member
ליעל תיקון קל

הקליפ של מותחן יצא אחרי ההצלחה הגדולה של האלבום - מותחן מייקל פשוט רצה לעשות מחווה להאלבום הענק שלו והאמת סוני בכלל לא רצו להוציא את הקליפ (כי האלבום כבר מיצא את עצמו) ובסוף מייקל שלם כמעט על כל הקליפ בעצמו.

ilovem

New member
לגיל תיקון קל

נכון לגבי התאריכים אבל: סוני לא רצו לשלם, אז מייקל הלך ל..נראה לי אמ טי וי, לקח מהם מימון ובתמורה הוציא להם את making of thriller, קסטת הוידאו הכי נמכרת, מה שבהחלט כיסה את המימון של אמ טי וי.....

למעלה