אוקי אשמח אם תנסה..../images/Emo41.gif
זאת חברה שלי כותבת .. חלמתי חלום לפני שבוע בערך , זה החלום .. מישהו פתח את הדלת זאת הייתה רוח ( הרוח בעצם היתה ילדה בשם לינוי שנפטרה בכיתה ד' מאוטובוס , הוא דרס אותה ובעצם היא מדברת על נוי סנדר שהיתה חברתה הטובה ביותר ועד לפני חודשיים היא היתה חברתי הטובה והרחקנו ) והיא דקרה אותי בחזה בצד של הלב הייתי עם עוד שתי בנות מהבצפר שלי שישבו וניסו להרגיע אותי שהרוח לא תחזור לאחר שדקרה אותי. מרוב לחץ שהרוח תחזור הוצאתי תוך כדי שינה 3 שמיכות פוך צמר ושמיכת קיץ וכיסיתי את עצמי כולל הפנים קמתי בבהלה כי שמעתי רעש וביקשתי מאמא שתבוא לישון לידי. אמא באה ונשארה איתי עד שנירדמתי. שנירדמתי חלמתי שהרוח מגיעה שוב ורואה את אמא שלי לידי ובמקום לדקור אותי היא דוקרת אותה . קמתי בבהלה לחדר של אמא ובדקתי שאכן אמא לא דקורה בידיים. לאחר שראיתיי שלאחזרתי למיטה ונסיתי לישון , נרדמתי. וחלמתי שהבנות שהיו איתי בחדר הזמינו אותי לשחק טאקי שיחקנו טאקי פפתאום היתה לאחת הבנות איחת טלפון לא הבנתי כל כך על מה הם דיברו אז לא שאלתי אחרי זה שמעתי רעש בדלת הלכתי לכיוון הדלת וראיתי שבמנעול איפה שהחור של המפתח יש סכין מיד נבהלתי וצעקתי אמא פעמים אמא שלי באה ושאלה מה קרה הראיתי לה את הסכין שבמנעול והתחלתי לבכות אמא שלי שאלה את הרוח מה היא רוצה ממני ואז הוספתי לשאול את הרוח מה את רוצה ממני מה עשיתי לך עזבי אותי בשקט ותלכי מפה. הרוח ענתה את לקחת ממני את נוי סנדר ולקחת ממני את המקום והאושר שלי. אמרתי לרוח שלא לקחתי את נוי סנדר, שהיא כבר לא חברה טובה שלי, אלא של נוי פישר. אמרתי לה שתפסיק לרדוף אחריי ושתלך מפה הרוח לא רצתה פתחה את הדלת נכנסה הביתה הוציאה את הסכין ודקרה אותי בלב. אחרי שבוע בערך חלמתי עוד חלום , שאיכשהוא קשור לחלום הראשון .. זה החלום - הייתי אצל חברה שלי נטלי ודיברנו וצחקנו אמא התקשרה וביקשה שאני יבוא הביתה אמרתי לה שאני באה. ירדתי למטה וראיתי את זוהר (זוהר הוא הילד שאני אוהבת כבר שנה וחצי ולפני שלושה חודשים היינו חברים במשך חודש וחצי), זוהר היה מעוצבן עם פרצוף כועס באתי להגיד לו שלום הוא הזיז את הראש והתחיל לצעוד עליי, לקלל אותי ולהשפיל אותי. לא הבנתי מה זוהר רוצה ניסיתי להגיד לו שיסביר לי מה קרה והתחלנו להתווכח לאחר מכן עברה מכונית אדומה עם אנשים שהסתכלו על זוהר במבט רצחני , כאילו הם עומדים לרצוח אותו. האנשים ניסו לירות בזוהר פעם אחת וניכשלו בפעם השנייה הם העדיפו לא לירות בזוהר אלא בי וירו בי בלב. גיל - 14 ו-5 חודש . עיסוק - תלמידה . מבצ זוגי - נראלי רווקה . החלום הראשון - [ עם הרוח ] נחלם בתאריך : 19.5.08 החלום השני - [ עם המכונית ] - 26.5.08 מה חלמתי - זאת חברה שלי כותבת .. חלמתי חלום לפני שבוע בערך , זה החלום .. מישהו פתח את הדלת זאת הייתה רוח ( הרוח בעצם היתה ילדה בשם לינוי שנפטרה בכיתה ד' מאוטובוס , הוא דרס אותה ובעצם היא מדברת על נוי סנדר שהיתה חברתה הטובה ביותר ועד לפני חודשיים היא היתה חברתי הטובה והרחקנו ) והיא דקרה אותי בחזה בצד של הלב הייתי עם עוד שתי בנות מהבצפר שלי שישבו וניסו להרגיע אותי שהרוח לא תחזור לאחר שדקרה אותי. מרוב לחץ שהרוח תחזור הוצאתי תוך כדי שינה 3 שמיכות פוך צמר ושמיכת קיץ וכיסיתי את עצמי כולל הפנים קמתי בבהלה כי שמעתי רעש וביקשתי מאמא שתבוא לישון לידי. אמא באה ונשארה איתי עד שנירדמתי. שנירדמתי חלמתי שהרוח מגיעה שוב ורואה את אמא שלי לידי ובמקום לדקור אותי היא דוקרת אותה . קמתי בבהלה לחדר של אמא ובדקתי שאכן אמא לא דקורה בידיים. לאחר שראיתיי שלאחזרתי למיטה ונסיתי לישון , נרדמתי. וחלמתי שהבנות שהיו איתי בחדר הזמינו אותי לשחק טאקי שיחקנו טאקי פפתאום היתה לאחת הבנות איחת טלפון לא הבנתי כל כך על מה הם דיברו אז לא שאלתי אחרי זה שמעתי רעש בדלת הלכתי לכיוון הדלת וראיתי שבמנעול איפה שהחור של המפתח יש סכין מיד נבהלתי וצעקתי אמא פעמים אמא שלי באה ושאלה מה קרה הראיתי לה את הסכין שבמנעול והתחלתי לבכות אמא שלי שאלה את הרוח מה היא רוצה ממני ואז הוספתי לשאול את הרוח מה את רוצה ממני מה עשיתי לך עזבי אותי בשקט ותלכי מפה. הרוח ענתה את לקחת ממני את נוי סנדר ולקחת ממני את המקום והאושר שלי. אמרתי לרוח שלא לקחתי את נוי סנדר, שהיא כבר לא חברה טובה שלי, אלא של נוי פישר. אמרתי לה שתפסיק לרדוף אחריי ושתלך מפה הרוח לא רצתה פתחה את הדלת נכנסה הביתה הוציאה את הסכין ודקרה אותי בלב. אחרי שבוע בערך חלמתי עוד חלום , שאיכשהוא קשור לחלום הראשון .. זה החלום - הייתי אצל חברה שלי נטלי ודיברנו וצחקנו אמא התקשרה וביקשה שאני יבוא הביתה אמרתי לה שאני באה. ירדתי למטה וראיתי את זוהר , זוהר היה מעוצבן עם פרצוף כועס באתי להגיד לו שלום הוא הזיז את הראש והתחיל לצעוד עליי, לקלל אותי ולהשפיל אותי. לא הבנתי מה זוהר רוצה ניסיתי להגיד לו שיסביר לי מה קרה והתחלנו להתווכח לאחר מכן עברה מכונית אדומה עם אנשים שהסתכלו על זוהר במבט רצחני , כאילו הם עומדים לרצוח אותו. האנשים ניסו לירות בזוהר פעם אחת וניכשלו בפעם השנייה הם העדיפו לא לירות בזוהר אלא בי וירו בי בלב. החלום הראשון התרחש - בבית שלי + במיטה . החלום השני - ליד ביתס פר טביב [ נווה הדרים + מישור הנוף ] , ובדרך לשיכון . זוהר - הוא היה חבר שלי , אני עדין אוהבת אותו . אנחנו ידידים אבל לא מדברים הרבה. הוא פגע בי המון בעבר [ ניצל , שיקר , אכזב ] אני עדין אוהבת אותו כבר שנה ו-8 חודשים ולא הצלחתי לשכוח אותו . הייתה לו חברה , והם ניפרדו ... ואמרתי לו שאני אוהבת אותו ....... , ואני לא יודעת אם זה עזר , כי לא דיברנו כבר 4 יימים . אנחנו די ידידים , יש דברים שהוא מספר , ויש דברים שלא , והוא די דואג לי .. הרוח [ לינוי נחמני ] - אני לא מכירה אותה . אמא שלי - אני בקשר טוב איתה , חוץ ממריבות של מתבגרים הרגשתי בחלום - פחד , שנאה , דאגה , אכזבה , כעס . מוטיבים - הצבע האדום חזר כול הזמן [ אם זה דם , ואם זה מכונית אדומה ] , וגם היה אנשים לא מוכרים , אלא שרצחו אותי מהמכונית בחלום השני . ואין לי מושג מה המשמעות . בבקשה תענה על זה , זה ממש ממש חשוב