שאלה

שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מאוד אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי
מאז שהתחלתי להשתמש בסוד, שזה כבר מגיע לחודש ראשון. אני התחלתי לכתוב חזון שבועי, הכת תודה ודברים שמשמחים אותי ! אני עשיתי תרגילי מדיטציה, אבל פעם זה הולך ופעם זה לא. בכלל..כשאני עושה משהו מתוך חובה, בטבעי שזה לא יצליח. אני דיי לא מתחבר לכלום כשאני ככה, ורגעים של הרמוניה באים אצלי לפני השינה...בשעות לא קבועות ביום, וסתם לפעמים כשמגיע HIGH במצב-רוח ! מפה באה השאלה שלי: כשאני נמצא בהרמוניה עם עצמי, אני משחרר בקשה ליקום ומתרכז בקלילות בפרטים. קראתי שצריך לבקש פעם אחת, ולשחרר.. עכשיו, עם זאת אומרים שצריך להתבונן כל בוקר, כל יום בדף חזון וכל זה..כי לא לשכוח מטרות עיקריות שלנו . העניין הוא כמו שאמרתי, אני לא תמיד מצליח להגיע למצב הרמוני עם עצמי, ורק המחשבה מכך שצריך כל יום לעשות פעולה כזאת (לתאר, לבקש, לשחרר, להתבונן), גורמת לי "ללחץ", ולפעמים גם כעס. אני מעוניין לדעת: אם אני אעשה את הדברים לא בכל יום, אבל ברגע מסויים כשזה הולך טוב, ברוגע ושקט, זה יתרום לבקשות להתגשם, ולא להתעקב מזה?? מאוד מאוד חשוב לי להבין את זה, כי זה מאוד יעזור. בהזדמנות זאת, אני מראש מודה לכל מי שיענה ! עוד דבר קטן: האם מחשבה על אדם מסויים יכולה לזמן אותו??
לילה טוב, שקט ורגוע לכולכם

shanula

New member
../images/Emo13.gif צריך רק להקשיב

זה יכול לבוא כשאתה רגוע וזה יכול לבוא כשאתה נסער. אין מצב אידיאלי. פתאום אתה תדע!!!! זו להיות כל תובנה שהיא אתה תדע שזה זה כי פתאום ממש תתרגש ותרגיש נפלא. כשאני אומרת להקשיב אני מתכוונת לא רק עם האוזניים אלא לשתף את כל החושים. צריך לשים לב למה שקורה מסביב אנחנו כל הזמן מקבלים מסרים ורק אלה שמקשיבים לומדים לאט לאט לקרוא אותם. נ.ב תפסיק לנתח דברים יותר מידי אתה רק מבלבל את עצמך.

doingood

New member
הרמוניה

אני אמחזר פה מה שאמרו לי לגבי אימון אישי יומי בטאי צ'י: תגיע למקום האימונים בשעה הקבועה, ותתחיל להתאמן. אם עדיין יש בך כעס או תחושה לא נעימה, תעצור וותר על האימון. אפשר לעשות אותו דבר עם ה"אימון" היומי שלך - קח את דף החזון ליד גם בבקרים שאין לך חשק. אם ההתנגדות עדיין קיימת, שחרר ותחזור לזה למחרת. בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
היי גיא

אני מציעה לך להקשיב ללב שלך. מסכימה עם הדברים שנאמרו לך כבר. אישית, אני לא עוקבת כל יום אחרי החזון שלי. הוא ידוע לי. חוויתי אותו בכל החושים שלי. אני יודעת מהי המטרה שלי. יש תקופות שאני קוראת אותו ויש תקופות שלא. אני כן אומרת תודה כל בוקר וערב ומכניסה חלקים מהחזון. לפעמים אני מרוכזת יותר ולפעמים פחות. תהיה קל עם עצמך, זה נראה לי המסר הכי חשוב שקיבלת פה. וכן, כשחושבים על מישהו הוא בהחלט יכול להגיע. לפני מספר ימים כתבתי על זה פה, כתשובה לשאלה. באהבה עופרה

תודה רבה לכולם !

אני מודה לכולם על התגובות ! כל הבילבול הזה נוצר מדברים שאני קורא פה ושם. באחד אומרים: "תקרא כל יום". "בשני כתוב: "תחשרר את זה". חחח אני משתדל להיות קל עם עצמי, ולהגיע להכל בצורה חופשייה, הרמונלית וכייפית..הכי חשוב !! לגבי דף חזון: אני מסתכל בו פעם אחת ביום (לפי החשק), ולא מתעמק. אני הכי אוהב ומתחבר למחשבות ולרגשות, כשזה כמה דקות לפני השינה...אז זה מספיק לי מאוד..! שוב, תודה רבה ובוקר נפלא לכולם !

למעלה