Guym19 המקורי
New member
שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אני מאוד אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי
מאז שהתחלתי להשתמש בסוד, שזה כבר מגיע לחודש ראשון. אני התחלתי לכתוב חזון שבועי, הכת תודה ודברים שמשמחים אותי ! אני עשיתי תרגילי מדיטציה, אבל פעם זה הולך ופעם זה לא. בכלל..כשאני עושה משהו מתוך חובה, בטבעי שזה לא יצליח. אני דיי לא מתחבר לכלום כשאני ככה, ורגעים של הרמוניה באים אצלי לפני השינה...בשעות לא קבועות ביום, וסתם לפעמים כשמגיע HIGH במצב-רוח ! מפה באה השאלה שלי: כשאני נמצא בהרמוניה עם עצמי, אני משחרר בקשה ליקום ומתרכז בקלילות בפרטים. קראתי שצריך לבקש פעם אחת, ולשחרר.. עכשיו, עם זאת אומרים שצריך להתבונן כל בוקר, כל יום בדף חזון וכל זה..כי לא לשכוח מטרות עיקריות שלנו . העניין הוא כמו שאמרתי, אני לא תמיד מצליח להגיע למצב הרמוני עם עצמי, ורק המחשבה מכך שצריך כל יום לעשות פעולה כזאת (לתאר, לבקש, לשחרר, להתבונן), גורמת לי "ללחץ", ולפעמים גם כעס. אני מעוניין לדעת: אם אני אעשה את הדברים לא בכל יום, אבל ברגע מסויים כשזה הולך טוב, ברוגע ושקט, זה יתרום לבקשות להתגשם, ולא להתעקב מזה?? מאוד מאוד חשוב לי להבין את זה, כי זה מאוד יעזור. בהזדמנות זאת, אני מראש מודה לכל מי שיענה ! עוד דבר קטן: האם מחשבה על אדם מסויים יכולה לזמן אותו??
לילה טוב, שקט ורגוע לכולכם
אני מאוד אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי