שאלה

שני 4

New member
שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני צריכה לנסוע לתל השומר ביום שלישי הקרוב(היום השלישי למחזור) לעשות בדיקות. והם אמרו לי שאני חייבת להיות ביין השעות 7.00-8.15. מישהיא יודעת האם הם לא חורגים בשעות? אם ואגיע ב8.30 לא תהיה לי בעיה להתקבל. פשוט זה מאוד מוקדם,ויש מלא פקקים בדרך(אני מאשדוד) מצטערת על השאלה המוזרה. ודרך אגב שאלתי אותם-והם אמרו לי שחייב להגיע בזמן. מישהי טופלה שם? ואולי תגיד לי אניפורמציה.

רומי 007

New member
זה המחיר הקטן שלך

על שבחרת בי"ח רחוק ממקום מגורייך. מתחילים ב7:00 אבל הבנות מתחילות להסתדר בשורה עורפית כבר ב06:15 ואילך. אם תגיעי ב6:45 תהיי בדרך כלל מס´ 4-8. מרבית הבנות מגיעות בין 7:00-7:30 והמאחרות מגיעות לקראת 8:30. האחיות מאוד מקפידות על לקיחת דם עד 8:30 ובימים של עומס זה ממשיך עד 8:45 מקיסמום ולא הייתי מנסה אותן. אחרי הדם את ממשיכה לאולטרסאונד. שם את שעות הבוקר המוקדמות מקדישים לנו ואחרי 8:30 תצטרכי להתחלק בתור עם הריוניות וזה לא כל כך נעים. ממליצה לך לא לשתות בבוקר וכך להגיע לאולטרסאונד עם שלפוחית ריקה ולא להזדקק להתרוקנות במקום, השרותים קטנים וצפופים. אח"כ תפנקי את עצמך עם שוקו בקפיטריה - הם יודעים להכין אותו מאוד טעים. כשמגיעים לבדיקת דם רושמים את השם ואח"כ זהו אותו התור באולטרסאונד. את אמורה לזכור אחרי מי היית. לפעמים אפשר לקצר קצת את הזמנים ובזמן שמחכים לבדיקת הדם אפשר להתגנב לאולטרסאונד ולהספיק לעבור את הבדיקה לפני שמתחיל שם תור. זה דורש כבר התמקצעות ואני מקווה שלא תגיעי לשלב כזה של הכרות עם המחלקה בכלל. אז לסיכום: מה שאמרו האחיות זה הוראה ולא המלצה. בפעם היחידה שאיחרתי ברבע שעה הועמדתי לדין במקום. מתוקונת שיהיה לך המון המון המון בהצלחה

שני 4

New member
רומי תודה חמודה על התשובה.

את יודעת בעקבות מה שכתבת, שיניתי את הלוז שלי ביום שלישי,ברצינות. אני תכננתי לשים את הילדה בגן ולנסוע לתל השומר ולהגיע בסביבות 8.30-9.00. אחרישקראתי מה כתבת,מינסיונך שם,זה נשמע לי מפחיד שאגיע בשעה כזו. אני אעזר בביביסיטר. רומי תודה לך חמודה.

תוספת-

דבר ראשון, ממש לא ממולץ להגיע באיחור. אמנם לוקחים דמים עד 8:30 אבל זה רק בגלל התור הארוך והזמן שזה לוקח, אל תגיעי בשעה כזאת! אני אחרתי פעם אחת יחידה ובודדת, ובחיים לא אשכח את הצעקות שחטפתי באותו יום (ובסוף היו עוד שתיים שבאו אחריי, והאחות היתה עצבנית על מישהי אחרת ורק הוציאה את הכל עליי, אבל זה עדיין לא מומלץ). לגבי האולטרסאונד- כמו שרומי כתבה את אמורה להיות אחרי מי שהיתה לפנייך בבדיקת דם, אבל גם שם זה יכול לקחת זמן, וזו עוד סיבה להגיע מוקדם (את האולטרסאונד מתחילים רק ב- 7:30 ואם את באמצע או סוף התור תחכי הרבה זמן). בקיצור-תצאי מוקדם, לפני הפקקים ותהיי בין הראשונות. ככה זה יקח הכי פחות זמן. (ותכיני 8 ש"ח לקפיטריה-כי הכל עולה שם 8 ש"ח). בהצלחה!!! וברשותך מילה לרומי- את מאלה שעוקפות ב-U.S.???????? באמת...

שני 4

New member
שמש הי, אם אגיע בסביבות8.30

תהיה לי בעיה?? אני אגיד לך אני תלויה ב 2 דברים 1- אני צריכה לשים את הילדה שלי בגן ב7 2. תלויה בפקקים של הבוקר אני מגיעה מאשדוד, אני מקווה שלא תהיה לי בעיה בקשר לקפיטיריה- אתן צודקות , הכל ממש טעים שם,לא אוותר על ביקור שם בסוף יום שכזה .

שני 4

New member
הכוונה שלי: 8.30 = איחור ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חוששני שכן. זה די מאוחר.

את יודעת מה, תנסי להתקשר ולשאול שאלת קיטבג-מקסימום יענו לך שזה באמת מאוחר. מהנסיון שלי- בשעה הזאת השאיפה היא כבר להעביר את הבדיקות למעבדה (זה שלא תמיד מספיקים הכל עד אז זה כבר סיפור אחר). אולי אם ידעו מראש שאת מאחרת-זה יהיה בסדר.

רומי 007

New member
נשמה

אני עוקפת בUS? ליכלכת בגדול! כל מה שהסברתי לשני שעם הזמן היא תבין איך אפשר להכנס לאולטרסאונד לפני בדיקת הדם ולשהות במקום מחצית מהזמן. זה משהו שלומדים ככל שהפז"מ עולה ואם לא הגעת לדרגת המקצוענות שלי בתכנון זמן (כידוע לך ב8:30 אני כבר במחוזות אחרים לגמרי) - אשרייך.

וזה לא נקרא לעקוף?

לא הצטלבנו הרבה פעמים בתור שם, אבל אני לא אשכח איך פעם כמעט פרצה מלחמת עולם שלישית רק בגלל התור ב-US ובגלל שעקפו (=חיכו לפתיחת הדלתות ב-US לפני בדיקת דם) ושיבשו את כל התור. בסוף אחרי כל המריבות של 3 נשים שטופות הורמונים, כשאני עומדת בצד ומנסה להעלם כדי לא לחטוף גם כן-אחת מהן צעקה עליי "תיכנסי, עכשיו תורך!" אז נכנסתי רק כדי לברוח מהמהומה. וגם אני ב- 8:30 הייתי באותם מחוזות אחרים... אבל אני מרשה לך לעקוף, ומחכה שתכנסי לבניין מהדלת השניה

שני 4

New member
תודה לכן חברות, אני שמחה שהבהרתם

לי את מדיניות הIVF בתל השומר,האמת עכשיו אני מאוד פוחדת לאחר ואני צודקת בטח? סידרתי לי אלטרנטיבות אחרות ע"מ להיות שם ב 7.00 בבוקר. זה מוקדם אבל אין לי ברירה אחרת. המטרה שלי מקדשת את האמצעים..... והכי הכי הכי חשוב שהטיפול יניב פרי....... ביי ביי בינתיים ומבטיחה לעדכן מחר.

למעלה