שאלה....

ganeden02

New member
שאלה....../images/Emo4.gif

יש לי בעיה והייתי שמחה לשמוע תגובות ועצות... יש לי ילד מדהים בן 3...
אביו לוקח אותו פעמיים בשבוע מהגן ומחזיר אותו בשעות הערב, הילד לא ישן אצלו באמצע השבוע..בגלל האבא ולא בגלל הילד או כי סוכם משהו בסגנון... הבעיה היא שהוא מחזיר אותו כל פעם יותר ויותר מאוחר. יום אחד החזיר את הקטנציק ב-22:00 כמובן ללא מקלחת שפוך מעייפות... מצד אחד לא בא לי לריב עם האקס ואמרתי לו כמה פעמים כבר וללא התיחסות מצידו... מצד שני, ראבק, הילד עייף למחרת בגן, זה עושה לו בלגן..ועוד כהנה וכהנה... יש רעיונות? מישהו נתקל בכזה דבר ויכול להעשיר אותי מנסיונו?.. אשמח לשמוע מכן/ן עדן.

מנסיוני.תפסיקי להתעסק בקטנות....

עדיף איחור על לא כלום,הכל יחסי בחיים. כאמא לילד בן 10 שהאבא בוחר להתעלם ממנו לחלוטין. לא פון,לא ביקור,וללא יכולת הבנה שהילד צריך להתקיים מימשהו. (לא משלם מזונות),למדתי שצריך להעריך את המעט. עליך ללמוד לראות את הטוב שקיים,ללא ביקורת ואכזבה. גמר חתימה טובה

ganeden02

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע שכך זה... אכן צריך לראות את הטוב שבחיים ובכל זאת זה קשה.... תודה על תגובתך. גמר חתימה טובה עדן.

° זואי °

New member
לא מסכימה שאלו קטנות

אבל בגלל שבאמת, אין הרבה מה לעשות וזה באמת יותר טוב מהרבה דברים אחרים, אני חושבת כמוך שתלמד לחיות עם זה.

פברואר68

New member
תמיד שווה לבקש בנימוס ובעדינות עוד

מיליון פעמים .....ולהסביר בקיצור את הסיבה ההגיונית אולי זה יובן בשלב מסויים מה שהכי חשוב זה שאבא משקיע כל כך בשעות איכות עם בנו ...כיף לך גם לילדים שלי כיף כי יש להם אבא כזה משקיע

ganeden02

New member
זה נכון......./images/Emo140.gif

כייף שהוא משקיע וכייף גם לילד.... אבל יש גם את עניין האחריות כלפי הילד לא?... אני לא מתלוננת, שתבינו..אלא מתייעצת.

תקליטי את

עצמך צועקת פעם אחת ותראי איך זה נשמע... יש משפט פולני שאומר "כשאת צועקת שומעים אותך - כשאת מדברת מקשיבים לך" וזה ההבדל.... אפשר להשיג הרבה יותר בדרך של התדברות

amitshein

New member
בתור אבא לשניים...

גם אנחנו האבות רוצים את טובת הילד. נסי לדבר איתו שיחזיר יותר מוקדם או...שישאר לישון אצלו. בנוסף לכך תדעי שמקלחת זה לא סוף העולם. אם הילד מגיע מאוחר בהחלט אפשר לוותר על מקלחת (או לדחות לבוקר). ואת זה אני אומר לך לאחר התייעצות עם פסיכולוגית.

וואלה

והיית צריך להתיעץ עם פסיכולוגית בכדי להבין שזה בסדר לוותר על מקלחת לילד?

ג ל י ן

New member
אני אמא קפדנית ב-8 אצלי במיטות...

האבא צריך להבין שיש כללים וחינוך בבית שבו הילד מתגורר בו וצריך לעמוד בהם. נכון שעדיף אבא פעיל מאשר פאסיבי אך טובת הילד היא שעומדת פה מול עיננו . אולי להפיל את זה על הגננת , שיחות צעקות לא עזרו אז תאמרי שהגננת התקשרה אלייך שביום שהילד עייף היא לא מוכנה לקבל אותו בגן בגלל שהוא נרדם בכל מקום , ואם מתאים לו אז למחרת בבוקר שישאר איתו בבית ולא ילך לעבודה. אולי רק אוליי זה יעזור. אם לא נסי משהו אחר יצירתי.

ד ו ל ה

New member
טובת הילד ?

אב פעיל ומעורב שמבלה שעות רבות עם ילדו הוא הרבה יותר "טובת הילד" ממקלחת או להיות בדיוק השמונה במיטה... קצת פרופורציות!

אייל 401

New member
שיחה קלה עם האקס תעזור אולי

או לבקש ממנו בעדינות לקלח אותו לפני שחוזרים להלביש בפיזמה ....

למעלה