שאלה.....

שאלה......./images/Emo4.gif

קניתי לי את קלפי אושו לא מזמן וכשפץחתי את החבילה ראיתי שחסר בהם קלף...מוזר...אז הלכתי והחלפתי לחפיסה חדשה... פתחתי אותה ומה אני רואה הקלפים לא בסדר. הם מחוספסים ... אני מתחילה לחשוב שאולי עוד לא הגיע הזמן שלי ללמוד אושו... מה דעתכם? מוזר? או שסתם אני מנתחת יותר מידי ופשוט ללכת ולהחליף שוב?? אורלי

צ ל י ל 8

New member
או שסתם איכות הקלפים

לא משהו..... אומרים שהקלפים בגירסה האנגלית טובים ותר מהגירסה העברית שמודפסים כאן בארץ. אולי שווה להחליף שפה? (למרות שאם אני לא טועה, הם עולים יותר)

ואולי באמת החפיסה פשוט לא

תקינה... קורה לא ? לדעתי גם קלף חסר וגם קלפים מחוספסים - כנראה משהו לא תקין בחפיסה . תגשי להחליף. נראה לי באמת הכי פשוט ונכון :)

נועָה

New member
../images/Emo66.gif אסנת, הקלפים עם

הקלף החסר כבר הוחלפו, ועכשיו התקבלה חפיסה עם קלפים מחוספסים. אופטימית, יכול להיות שזה שיעור עבורך באסרטיביות. ואגב, הקלפים לא אשמים... זכותך לקבל חפיסה תקינה. יש דבר כזה.... ובחנות, תעמדי על זה שאו שידאגו להביא לך חפיסה תקינה בתוך פרק זמן קצר, או שיחזירו לך את הכסף. ותקני אותה במקום אחר.

הקלפים באנגלית הם באיכות

הרבה יותר טובה והם לא נשחקים כל כך מהר כמו החבילה בעברית. פשוט החבילה בעברית מיוצרת בארץ בייצור חסכוני יותר. באופן אישי אני מתחבר יותר לחבילה באנגלית, אם את מסתדרת עם האנגלית זה עדיף. התרגום לעברית לפעמים נותן כיוון שונה. יום טוב מעוז

למעלה