שאלה

RinaMzw

New member
שאלה ../images/Emo4.gif

שלום לכולם מקווה ששלומכם טוב. גם אני מאוד לחוצה ועייפה ורוצה לישון עד לנצח!!! ויש לי שאלה שמטרידה אותי מזה כמה ימים!!
ראיתי בטלי-לומייר פרק על גירוש השטן מאישה שהשתלט עליה!!! זה היה מפחיד ונוראי, טוב בעצם ראיתי רק כמה קטעים כי לא יכולתי לצפות!! הייתי פשוט בהלם כי לא ידעתי שיכול לקרות דבר כזה (מלבד בסרטים הבידיוניים!!!) ,
ומאז מטרידה אותי השאלה למה זה קורה?? למה זה קורה לאנשים מסוימים ולא לאחרים?? כלומר מה מאפיין אותם אנשים שנתקפים ע"י השטן והשדים???!!! הכל באשמת ד"ר מיכאל שאמר לי לצפות
אז דוקטור אני מצפה גם להסבר ממך, פיצוי ללילה שלם שלא ישנתי
שיהיה לכם לילה טוב

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמאז ומתמיד יקירתי מאז ומתמיד רוחות רעים

שדים ושטנים חיפשו להם משכן בבני אדם.. על זה קראנו רבות בברית הישנה-דוגמת המלך שאול ששכנה בו רוח רעה ולא היה שקט עד שדוד היה בא ומנגן לו כפי שציווה אותו אלוהים- זה כבר אומר שרוח רעה יכולה לשכון בבן אדם ורק רוח אלוהים יכול לצוות עליה לצאת! בברית החדשה זה קרה רבות וישוע המשיח היה מצווה על הרוח לצאת והיתה יוצאת! זה מעולם לא נפסק..עד היום זה קורה, ואני אישית ראיתי לא פעם תופעות של רוח רעה באנשים שמרגישה מאויימת בנוכחות רוח הקודש ומתחילה להתפתל בתוך הבן אדם המסכן שנושא אותה. למה לאנשים כן ולמה לא אין ממש סיבה, וכל מי שלא מאמין בישוע המשיח ומכריז את כוח דמו של ישוע על חייו, הינו אדם שרוח רעה יכולה להשתלט עליו
. לא לשכוח, לשטן יש יד חופשייה בעולם הזה...לבינתיים!!!

RinaMzw

New member
תודה שפרד

אני מכירה את הסיפורים מהברית החדשה בהקשר הזה רק לא ידעתי שזה עדיין קיים בימינו! טוב במחשבה שנייה ההשתלטות של הרוח הרעה בימינו באה לידי ביטוי בצורות אחרות, הרג, טרור וכו' אז זה לא היה אמור להפתיע אותי.. בכל זאת דברייך ניחמו אותי והזיכרו לי שאמונה חזקה בישוע ובגדולתו של רוח הקודש תגן עלינו מפני רוחות רעים

michaeld1

New member
רינא, ההסבר

תקבלי בפרק הבא בטלי-לומייר ביום ראשון בשעה 19:00
... בקשר לשאלתך: בהמשך לתשובה המצויינת שנתנה שיפרד ברצוני להוסיף כי השטן יצליח לתקוף את האנשים שמשתפים פעולה עמו ועם שליחיו (הקוסמים, פתאחאת...). תתרחקי מהם, תתמידי באמונתך ותחזקי אותה, והשטן לא יעז לדפוק על דלתך. באחריות
אז נא לא להיבהל ולצפות בפרק הבא

למעלה