שאלה...

Padme Amidala

New member
שאלה... ../images/Emo39.gif

אוקיי... כמו ששמתם לב, ניקול משחקת בשני סוגים מסוימים של סרטים: מצד אחד, סרטים גדולים ויקרים, שוברי קופות כגון באטמן לנצח, פיסמייקר, וכו'. מצד שני יש את הסרטים היותר איכותיים: עיניים עצומות לרווחה, השעות, דוגוויל... אז מה דעתכם? לפי שעתי מולאן רוז' והאחרים הם ממש על הגבול של שני הסוגים. שניהם בעלי תקציב נחמד (של מולאן רוז' גדול יותר) אבל שניהם גם איכותיים ומהנים. אני יותר אוהבת את הסוג השני וגם את אלה שעל הגבול- אלה גם הסרטים שניקול מקפידה לצלם לאחרונה, ואלה הסרטים שבזכותם היא באמת זוכה להערכה...

Padme Amidala

New member
אז אני אסביר שוב... ../images/Emo13.gif

זה די פשוט- מהסרטים שניקול עושה, איזה סוג אתה אוהב יותר- את שוברי הקופות בעלי תקציב ענק, או האיכותיים יותר ודלי התקציב?

shiray

New member
ברור ש

את הסרטים האיכותיים!!!!!! אני שונאת סרטים שוברי קופות כי ברור לכולם שהם נועדו רק למטרת רווח כלכלי ולא באמת כי הסרט חשוב ליוצרים שלו! מה גם שאפילו אלה שמתים על סרטים שוברי קופות לא יכולים לראות את אותו סרט הרבה פעמים ולהנות ממנו כל פעם מחדש ולחשו על היבטים נוספים שלו כמו שאפשר בסרט טוב כמו השעות... ד"א היי שוב לכולכם!!! חזרתי מגרמניה והיה כיף ומדהים ומרגש ועצוב בכמה חלקים וחשוב לכולם- אם שואלים מי רוצה להיות במשלחת לחו"ל ישר תגידו שאתם רוצים כי זו חוויה מדהימה!!!! האא וגם קניתי בדיוטי פרי דיוידי ווידאו לחדר ובזמן שהייתי בחו"ל קיבלתי את הדיוידי של השעות והוא ממש ממש מדהים!!!!!!!

למעלה