שאלה!

tahel93

New member
שאלה!../images/Emo35.gif

מי מאזור הצפון נוסע לסופרלנד ב-1/7 ...? (יש התארגנות של בני עקיבאא)

ליחנוש 1

New member
אממ כנסי..

אני הבנתי שהשנה אנחנו נוסעים שוב ללונה פארק.. מי בא ללונה פארק?

sivanscom

New member
../images/Emo26.gif

דן +חיפה בסופרלנד בראשל"צ 2/7 ש"ש+ירושלים בלונהפארק בת"א עיה"ק 1/7 צפון יהודה ודרום בסופרלנד בראש"לצ 1/7 אזזזז.. מי בא?!

ליחנוש 1

New member
ווואאיי

סיבכו אותי לגמרי..
במוצאי שבת אמרו לי שאנחנו הולכים ללונה פארק אבל אתמול אמרו למישהו מהשבט שלי שלסופרלד. טוב,כנראה שאני באה לסופרלנד..:) מי במחוז דן וחיפה?

אני......

החניכים שלי לא יוצאים ככל הנראה כי הם נורא רגישים לדברים האלה, מה גם שיש אולי 2-3 מתקנים נגישים אז זה בכלל בעייתי. יכול להיות שאחד החברים שלי יבקש ממני לצאת איתו ולעזור לו עם השבט שמה ואז אני כנראה אהיה שמה

shronet

New member
פעם ראשונה שאני לא יוצאת:(

יצאתי לסופרלנד\לונפארק כל שנה מאז נבטים, אבל השנה זה נופל על המש"צים. איזו קטיעת רצף אכזרית.

עוד פעם בסופרלנד?!

אני רוצה להיות בלונה פארק.. ועוד בכלל, אני עם חניכות שלי ואני צריכה לדאוג להן!!! ואני כ"כ רוצה לעלות לאנקונדה.. מי עולה איתי?

ליחנוש 1

New member
לאאא תודה!!

חחחח ולמה עוד פעם?שנה שעברה היינו בלונה פארק.. ואני מוותרת על האנקונדה,בקושי עליתי לרכבת הרים..

שנה שעברה לא הלכתי. ../images/Emo46.gif

כי נראלי שזה נפל על המשצי"ם או משו כזה ולא היה לי עם מי ללכת.. לפני שנתיים הייתי..

שאלה...

שווה לצאת לסופרלנד סתם ככה בלי חניכים? כי חניכים לא יהיה, אבל זה צ'אנס טוב לפגוש המון אנשים ובמקרה יוצא לי על יום בלי הקורס בכלל ככה שזה ממש מתאים לי :) מתלבט... עד מתי אפשר להירשם?

תכלס

אם הייתי מדריך הייתי מרעיל את כל החניכים שלי יום לפני הלונה פארק\ סופרלנד בשביל לצאת לבד... אם אתה יוצא עם הג'וקים (יש לי דה ג'ה וו...
) האלה אתה צריך כל הזמן לבדוק שהם חיים והם לא נפלו מהאנקונדה וכאלה... קיצר, אני לא רק שהייתי יוצא לבד, אלא הייתי מנסה לדאוג שזה יקרה...

למעלה