שאלה

Zackki

New member
שאלה../images/Emo35.gif

שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה ספציפית.וקרו לי מספר מקרים שרציתי להתייעץ איתם. אני מתנצל מראש אם דברי יגרמו לאי נוחות אצל אנשים. ההורים שלי היו גרושים מאז שאני ילד קטן.ועם אבי אין לי קשר. חייתי עם אימי כול חיי והקשר בינינו היה מצויין וחזק עם המון אהבה.דבר שאני מאחל לכולם. לצערי הרב אימי נפטרה לפני קצת יותר משנה בעקבות מחלה קשה.. אולם מאוקטובר בדיוק,קרו לי מספר אירועים. ישבתי לישון לילה אחד והייתה רוח ערה.לא ממש נרדמתי ולא הייתי ממש ער.נראה לי שדמיינתי את הרעש שהרוח עשתה בשריקה המיוחדת של אימא שלי ושלי. בשניה קפצתי בבהלה.זה אחד. באוקטובר היה לי יומולדת. על השיש יש לי פרח מלאכותי עם בטריה שסבא שלי קנה לאימי.שאם לוחצים על העלה הוא מנגן יומולדת שמח. הרתחתי מים בקומקום.פתאום אבל פתאום זה התחיל לנגן. אני לא בנאדם שמחצין הרבה רגשות לצערי.אבל באותו הרגע בכיתי כמו ילד קטן. ועוד סתם קטע שקרה לי.היה יום שהייתי בו קצת עצוב.זה קרה לי לפני מספר ימים הייתי בעבודה.ואני שליח,אני נוסע מאד מבואס עד שבמקרה בדרך לכתובת היה רחוב שנקרא פשוש.שזה היה שם החיבה שלי.חיוך הופיע לי בפנים סתם קטע. בכול מקרה מה שאני רוצה לדעת האם כדאי לפנות למישהו כדי לבדוק את זה?כמו מתקשר? או להמשיך בחיי הרגילים?
 
זה נראה כמו הרבה צירופי מקרים של אירועים

שונים שלא קשורים לעולם הרוחות ועולם הבא. אין צורך במתקשר או במדיום.
לינוי
 
באוקטובר היה לך יומולדת

וב"צירוף מקרים" פתאום הפרח התחיל לנגן בלי שהפעלת אותו? תחשוב טוב. אני לא מאמינה ב"צירופי מקרים". לפחות לא כאלה ברורים. זה ברור שהיא עשתה לך סימן!!! זה מקסים לדעתי. אם יש לך שאלות אליה תברר על מתקשרת.. למה לא? ו..עוד משהו. מה שכתבת הזכיר לי ספר יפה שקראתי לפני שנה. אם אתה במיקרה ניתקל ב"סטימצקי" בספר "סימנים מהשמיים", שלא תהסס. ספר מומלץ בחום.
 
היי זאקי

מאוד הצטערתי לשמוע את מה שקרה לך אני איבדתי את אבי לפני 8 שנים והסיפור שלך באמת נגע לי ללב.... אין לך מה לפנות לאף אחד בנושא.... כתוב" אל תדרוש למתים" והתעסקות עם שרלטנים יכולה להיות מסוכנת עבורך.... הייתי ממליצה לך כן ללכת לרב או איש דת כי הם פועלים במסגרת המותר הילכתית ולא עוסקים במאגיה שחורה ובאוב.... אמא שלך כנראה מאוד אוהבת אותך והפרידה ממך קשה גם לה היא לדעתי מעבירה לך מסר שהיא שם בעולם האמת מתגעגעת אליך צופה עלייך ושומרת עלייך מלמעלה.... תקרא על אמך תהילים לעילוי נשמתה לפי אותיות האלפא בתה הפרק של יום שישי בסוף נהוג לקרוא את שם הפרטי לפי אותיות ואת המילה נשמה..... תזכור תמיד שכמו שתינוק נמצא ברחם אימו ואינו מודע לעולם שהוא עומד לפגוש גם אנחנו פה נמצאים בפרוזדור שבסופו תרקלין וכולנו נגיע בסוף לשם ..... קשר בין הורה לילדו חזק מדיי בכדי להיות בר חלוף.... אני מקווה שדבריי חיזקו אותך ולו במעט ... מאחלת לך שלא תדע עוד צער כל ימי חייך.... ושתהיה אדם שלם ומאושר.... לירון
 
למעלה