שאלה

motib4

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

הגיעה לאוזניי שמועה שאיריס מרטינז המגלמת את אתי בסדרה, היא דוגמנית. האם זה נכון? בברכה- מוטי

pompii

New member
שאלה רטורית??

אני לא ידעתי על זה... היה לא קצת נמוכה בשביל להיות דוגמנית?

blinksum18241

New member
בטח דוגמנית... :)

היא מדגמנת תאונות דרכים בעיקר, פגמים גנטיים, גם דוגמנית בקולקציית הקיץ של השימפנזות בטיבט!!! זה דבר ידוע איך לא ידעתם???

בתאללל

New member
כל מי שרוצה ספולדעת מה יקרה .......

טוב בנתיים כל מב שזכור לי שיקרה זה שרונה תיהיה עוד הרבה זמן בבית כלא כי ימצאו קלטת של מישהי רצה ויראו בקלטת רק את השער שלה -ומחות זה שום דבר בנתיים דורון יעזוב את רונה בגלל שהוא לא בוטח בה . בנתיים יעקלו לאבא של רונה ( שכחתי איך קוראים לו ) אז יעקלו לו את הבית ובתמורה לזה אני חושבת שיכניסו אותו גם לכלא ואז ייאלצו אותה לגרום להכניס את אלי מרקו לכלא בתמורה שישיחרו את אביה מהכלא ( זה אמור להיות ככה -כי כשקראתי את זה זה היה יותר מדי מבלבל ) ואז רונה תסרב ותחתום על זה שהיא מודה בהכל חוץ מזה אלכס יקבל התקף לב ואז שולמית תלך לעזור לו בבית חולים ( לאחר שהוא ביקש את ידה של וורדה -שחכתי לומר זאת ) ואז סמדר תגיד לוורדה שתלך לעזור לאלכס בבית החולים אבל שולמית תעיף אותה משם לעזזל ומאיה וגידי יפרדו לאחר שהם כמעט עשו את זה - והכל בגלל שמאיה " עדיין לא מוכנה " ואז תלך ותשכב אם אבנר וזהו
|

זה היה כתוב כבר כמה פעמים ../images/Emo58.gif

וחוץ מזה זה גם לא לגמרי מדויק, יושיבו את אלי מרקו בכלא כי הוא הרביץ למיכאל שהלך ל"דבר" איתו, ויציעו לרונה להיות עדת מדינה נגדו כדי להכניס אותו להרבה יותר זמן, היא לא תסכים בגלל שהיא לא יודעת שהוא זה שהפליל אותה, אז מציעים לה עסקת טעון בה היא חותמת שהיא אשמה בהכל תמורת שישחררו את אלי ומיכאל מהכלא, אבל לא היה כתוב האם היא חותמת או לא, בזה נגמר החודש...

../images/Emo58.gif

יש לי תאורייה אני לא יודעת אם זה ספויילר כי תאורייה שלי אבל בכל זאת עדיף לא להסתכן.. התאורייה שלי זה - ברגע האחרון לפני שהיא חותמת מתגלה ראייה חדשה ומרשיעה מגלים שאלי מרקו מקריח!!! וחלק מהשיערות שלו נפלו ונמצאו בתוך הכספת.. ואז משחררים את רונה ואלי מרקו נתפס ומשתנקר על סמדר וזהו.. משהו כזה.. אם יש לכם רעיונות(תאוריות חדשות..) תכתבו!!

למעלה