שאלה

Votimac26

New member
שאלה../images/Emo35.gif

ליד הבית שלי בונים שני מגדלי מגורים של קבוצת חבס והם נקראים תל אביב 1750 ואמרו שהם מאוד גבוהים, ואני גם שמעתי שהולכים לבנות ליד זה הרבה גורדי שחקים אני מודה מראש למי שיענה לי
 

wakshlak

New member
אכן...

באזור מתוכננים בין 10 ל - 12 מגדלים של 35-40 קומות למגורים. ככל הנראה יקח עוד הרבה זמן עד שהם יבנו בגלל המצב בארץ, אך הראשונים שיבנו מבניהם הם 2 מגדלים של קבוצת חבס (אותה הזכרת) אשר האזור שלהם כבר מוגדר תקופה ארוכה, ללא פעילות עדיין. האישור לבנייה ניתן לפני מס´ חודשים. אסף.
 

TheIllustrator

New member
אני רואה שאסף כבר ענה...

אבל מה הייתה השאלה? לא הבנתי. על כל פנים, המתחם אמור להכיל מספר גורדי שחקים למגורים(כנראה בסביבות ה-140 מטרים), ויהיה זה ההמשך הטבעי לגורדים שאמורים לצמוח מצפון למגדלי עזריאלי והקריה. הכל כמובן תקוע כרגע(המצב בארץ לא מזהיר), אבל אולי יום אחד בעתיד נזכה לראות את ת"א גבוהה יותר.
 
למעלה