שאלה....

אננדה

New member
שאלה....../images/Emo35.gif

מהם הדברים הקטנים שבכל מצב - תמיד, אבל תמיד יצליחו להעלות חיוך על פניכם? האם זה צחוק של תינוק? האם זהו גור חתולים קטנטן?
סרט מסוים? שיר?
סיפור?
או אולי ליטוף ממישהו אהוב
, חיבוק מחמם...?
האם אתם יכולים למצוא - דווקא את הדברים הקטנים שיכולים להגיע דווקא ברגעים הקשים שלנו ופשוט להשכיח לנו את כל הצרות ולו לחמש דקות בלבד?

גדש

New member
אני..

אני לא בטוח שהדברים האלו קימים, לא במצב של המדינה (ושל כולם) היום. ואם הם קיימים זה לפחות מ 5 דקות. למרות שיש לי אחד והוא עבד יופי אמש, זה נקרא.......אלכוהול. תחשבו על זה....

ת מ י מ ה

New member
תשובה..

ראשית אני רוצה לברך את אננדה ואת דויד.. ובכן אז דברים שגורמים לי לחיוך.. מממ אז ככה: * חיוך של מישהו אחר * כתיבת ההודעה הזאת.. * שאני עושה מעשה טוב * שיר טוב.. וואי הרשימה יכולה להמשיך ולהמשיך.. אפילו זה :
אננדה - לילוש מוסרת ד"ש

soulbird

New member
מה גורם לי לחייך

אז דברים חמודים כאלה. ועוד דברים קטנים וחמודים

rubber duck

New member
מה מרגיע אותי

לא תמיד אני מחפש את הצחוק לפעמים סתם משהו שירגיע את ה
אז הנה הרשמיה שלי
פינק פלויד - להיכנס למוסיקה שיחה חסרת משמעות באינטרנט סרט טוב בדי וי די להטיס טיסן
לבנות טיסנים ( שעות של רוגע ) לשחק עם בעל חיים כלשהוא ולהיות עם חברים לצלם בטבע ( בשקט מוחלט ) זו הרשימה הקטנה שלי
שרון
שכרגע לא יודע מה הוא מרגיש

אננדה

New member
טיסנים ??../images/Emo160.gif

נשמע מעניין
איזה גודל של טיסנים?? ודרך אגב.... זאת רשימה ענקית..

rubber duck

New member
2 מטר בערך ../images/Emo13.gif

רשימה ענקית
וואללה
( טוב הפם עברו לאי או אל , שעבר מן העולם ) שרון

אננדה

New member
../images/Emo6.gif חחחחח

-וואלה ??? -בטח.. co.il ..
2 מטר טיסן??
כמה זמן בממוצע לוקח לך לבנות אחד?

rubber duck

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

לבנות טיסן לוקח ............ יש טיסנים שאני בונה בשבוע ויש שאני בונה בשנתיים הכל עיניין של רצון ושל זמן
שרון

אננדה

New member
../images/Emo6.gif חשבתי על זה....

כששמעתי את הפירסומים של אלכס אנסקי לגבי רכישת הדירות בטורונטו... "אז בפעם הבאה שמציעים לכם לקחת משכנתא בריבית של 7% לקניית נכס בטורונטו, פראג או לונדון, המניב "תשואה בטוחה" של 9% - כדאי אולי שתשאלו את המתווך: אם יש כאן מרווח חסר סיכון של 2%, מדוע הוא מציע לכם את העסקה ולא עושה אותה בעצמו?" ועכשיו אני מגלה שבאמת זו "גנבה חוקית"... אהבתי את ההגדרה

מה שמשמח אותי..... תמיד!

הרבה... ילדים קטנים זקנים חמודים חיוך חיבוק כשהפועל ת"א מנצחת בכדורגל כשמכבי ת"א מנצחת בכדורסל להצליח במבחן ללכת לים לעזור לילד קטן לעבור את הכביש עם האופנים שלו (קרה לי היום) להתכרבל להיכנס לפה..:))) לאהוב אחרים הכלב שלי לעצב את הבית מחדש לטוס לעשות שופינג לעשות אמבטיה לשמוע מוזיקה!!!!!!!! לראות סרט טוב להכיר אנשים חדשים להתפלף להקשיב לגרום למישהו אחר להרגיש טוב לשמור על האחיין הקטן והמתוק שלי לרבוץ לישון לנסוע ללונה פארק- הרבה יותר טוב מסופרלנד!! לרוץ לעשות סקי ולשחק טניס להרגיש נאהבת לרזות..חחח חבל רק שזה לא קורה כמעט.. להריח בושם טוב לרכב על ג´ייסון לטייל בצפון ועוד המון המון המון דברים מצטערת שאני לא יודעת לסתום את הפה... פשוט עשה לי כל כך טוב הכתיבה הזו של דברים שאני אוהבת לעשות ושעושים לי טוב..

WashedInBlack

New member
תשובה

לקנות דיסק חדש. לרוץ עם הכלבה שלי. ללכת ברחוב ושמישהו מחייך אלי. סרט טוב. (אני מקווה שכולכם ראיתם את "אמלי".. זה סרט כזה שמחייכים לכל אורכו) להכיר אנשים חדשים. לשמוע שיר מוכר ברדיו. לכוון אנשים ולעזור להם להגיע לאן שהם צריכים. לקבל מחמאה על משהו לא צפוי. יש כל כך הרבה דברים. אני חושבת שחבל לחיות בצורה כזאת שאתה מתוסכל כל הזמן, ופעם ב- יש את הדברים הקטנים שגורמים לך לחייך. צריך לחייך כמה שיותר. לא לתת לרע להשתלט.

למעלה