שאלה

girl547

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

מה אתם חושבים שיכולות להיות הסיבות שלבחורה עד גיל 20 או 20+ לא היו אף פעם קשרים זוגיים ? איזושהיא מערכת יחסים רצינית, אפילו לא משהו קטן? הרבה פעמים אנשים רואים בחורה יפה וחמודה שהרבה בנים היו מוכנים להיות איתה, ושואלים את עצמם איך זה שלא היה לה עד עכשיו... מה אתם הייתם חושבים במקרה כזה? חוסר בטחון עצמי? אולי היא משדרת משהו סגור וקריר ומרוחק? אולי היא בתוך תוכה לא מעוניינת בכלל? או שאולי הסיבות הן יותר של הסביבה-מישהי שנמצאת במסגרת קבועה ולא יוצאת ולא מכירה את האנשים הנכונים? יכול להיות פשוט חוסר מזל? אני יודעת שכל מקרה זה אינדיווידואלי ויכולות להיות אלפי סיבות...אבל הייתי רוצה את הדעה הכנה שלכם, מה אתם הייתם חושבים על בחורה כזאת שממבט ראשון לא רואים כל סיבה למה שלא תצליח בזוגיות.

כל התשובות נכונות ../images/Emo8.gif

זה באמת יכול להיות חוסר ביטחון, או שהיא משדרת קור שמרחיק בחורים, אולי לא יוצאת הרבה ואולי זה באמת פשוט חוסר מזל... אני חושבת שלכל דבר יש סיבה שזה ככה- למשל אני יכולה להעיד בשיא הכנות (וזה משהו שלא יכלתי לומר לפני שנה-שנתיים) שאני הייתי "חסרת מזל" בכל מה שקשור לאהבה רק בגלל שלא ידעתי איך להתנהג- נלחצתי ולחצתי, עשיתי טעויות כל כך רבות שבמבט לאחור, אני כל כך במקום שונה עכשיו ועובדה שאני מחזיקה זוגיות של 10 חודשים והיריעה עוד רחבה- בהחלט מצפה לנו עתיד משותף, מבחינת שנינו
. מה שקורה לנו בחיים הוא תוצאה של הבחירות והמעשים שלנו ולכן אולי אותה בחורה צריכה לחשוב למה זה ככה אצלה, ואם מדובר בכלל בשאלה של מה אחרים חושבים על דבר כזה- זה מאוד תלוי, לדעתי ואני לא שופטת אף אחד על דבר כזה כי יכול להיות שיש סיבה לכך, והעבר הוא לא באמת מה שחשוב אלא מה היא עכשיו ומה תהיה בעתיד...

make u happy

New member
../images/Emo45.gif

זה באמת הכל ביחד... את יודעת...חשבתי המון זמן שמה אני משדרת לבחור שמוצא חן בעיניי זה שזה בסדר להתקרב אליי ולהכיר, אבל במשך הזמן הבנתי שלפעמים נדמה לנו שאנחנו משדרים משהו מסויים אבל בעצם זה משהו אחר לגמריי ואז אנחנו נשארים עם השאלה: מה עשיתי לא בסדר? לכן חשוב להיות עם בטחון עצמי ולהאמין בעצמך גם אם זה קשה וזה באמת קשה, אבל בסופו של דבר, אם את מאמינה בעצמך זה מסתדר, הכל מתחיל מהמחשבות שלנו. שיהיה בהצלחה יקירתי

bright sky

New member
חחח אני כזו,

ואני ממש לא משדרת קרירות, להיפך, כל הזמן מחייכת וצוחקת, דבר שגורם לגברים מסויימים להרגיש שאני מעוניינת בהם, כשבעצם אני לא. אבל כשיש גבר שאני כן רוצה, אני מתחילה להיסגר, לא ממש מתייחסת אליו, כנראה הפחד מדחייה וחוסר בטחון. לפעמים אני פשוט מוותרת מראש כי לא בא לי להיפגע. חוסר בטחון עצמי כנראה, וקצת חוסר בגרות נפשית

sss38

New member
נראה לי...

או חוסר בטחון, או ביישנות ויכול להיות גם פרפקציוניסטיות, מחפשות בד"כ את האביר הלבן, הדרישות בשמיים ולא מציאותיות.

תשובה

האפשרות האחרונה נראית לי הכי נכונה. לא נמצאה במסגרת הנכונה ולא מצאה את המתאים לה באופי. בסוף מוצאים.

אני כזאת.

אני תיכף בת 24 ואף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית. פעם אולי זה היה עניין של חוסר בטחון, אבל בשנים האחרונות ממש לא. פשוט קשה לי להתחבר לאנשים רגשית, קשה לי להפתח, קשה לי לשתף אנשים בחיים הפרטיים שלי, קשה לי להפגין רגשות (וכל זה גם בגלל קשרים גרועים שהיו לי בעבר, אמון בגברים ובכלל בקושי נשאר לי). חוצמזה,כרגע בשלב הזה בחיים שלי אני בכלל לא רוצה אף אחד. צריכה לסגור פרק אחר בחיים שלי לפני זה. וכל עקבה לטובה. חברה שלי למשל (24 וחצי) גם לא הייתה בקשר רציני, אבל זה כי הדרישות שלה באמת גבוהות.מחפשת נסיף.מושלם. חבל.

duduamar

New member
לא הייתי מסיק עליה כלום

מהסיבה שכל סיבה שפירטת למעלה היא אפשרית, ולכן לא חכם ישר להסיק משהו כשאי אפשר לקבוע באופן החלטי מה הסיבה האמיתית.

ס א ט י ן

New member
הקשר הרציני הראשון שלי היה השנה

ואני עוד מעט בת 21... אצלי הסיבה היתה בהתחלה חוסר ביטחון (עד גיל 18) ומגיל 18 שהביטחון שלי התחזק, זה נבע בעיקר מבררנות. לא רציתי אף אחד כמעט.... בסוף מצאתי:)

למעלה