שאלה

Ram 20

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

האם מישהו יודע על איזו חנות ישראלית או אתר ישראלי שמציע קניה של סיכות, תגים, תליים, סמלים וכו´ שקשורים למכבי-אש ? חשוב שיהיה ישראלי. בתודה: דורון (מתנדב בשירותי כבאות והצלה רמת-גן).

דורון שלום........./images/Emo11.gif

תשמע מה שידוע לי שתגים למשל אתה יכול לקנות בבית פנורמה שם וסמלים ודברים כאלה אני יודע שיש איזה מקום באזור איפה שהוא מקווה שיכולתי לעזור לך

TAFD

New member
אני לא יודע אם מותר לפרסם פה

אני לא יודע אם מותר בתפוז לפרסם עסקים, אבל זה לא ממש פרסומת, ואם כן אז שערן ימחוק את ההודעה. יש ברחוב העליה בת"א, מספר 7 או 9 אני חושב, מעין חנות קטנה, זה מעין כוך, זאת חנות כובעים, יש שם איש זקן מסכן כזה, יש לו מגירה עם מלא סיכות של כל מה שאתה רוצה וגם דרגות מבד לכתף (לצופים). בנוסף יש את החונת צחובוי בקומה חמישית, בבניין פנורמה, בדרך בן צבי בת"א, קרוב לצומת חולון. יש שם גם דרגות וסיכות וגביעים וכל מיני כאלה.

ram 13

New member
דורון תגיד שלום../images/Emo11.gif

מה קורה לא נעים לך להגיד שלום

Ram 20

New member
שלום שלום אבנר ../images/Emo70.gif

טוב אני יגיד שלום לכולם כבר עכשיו, שלא יתנפלו עלי כמו אבנר. שלום ל: Ram 13 - אבנר Ram 9 - עידן אלברטרג - אלברט

ram9

New member
דורון......

מה אתה רוצה לקנות? אתגיד לי כשאתה הולך לחניות אני גם רוצה לראות מה יש להם .

Ram 20

New member
אני רוצה לראות מה יש להם

אין בעיה אני אדבר איתך כבר ביום שלישי ונתאם מתי ללכת.

אם כבר מדברים..........

על סמלים מישהו יודע אולי איפה קונים בגדים של מכבי אש. תודה- אלון זגר צופה אש גבע

fire girl102

New member
יש מספיק מקומות

אני יודעת על שתי חנויות אפשר לקנות שם מדים של כיבוי אש: חנות "יהושוע בן-נון" ברחוב דרך פ"ת מס´ 13 (אם אני לא טועה, בכל אופן זה ממש בתחילת הרחוב) ששם אתה יכול לקנות דגמ"חים, חולצות עבודה, ייצוגיות ואפילו נעליים. חולצות טי שירט אמנם הם לא מוכרים שם. מה עוד שבחנות הזו הם גם מוכרים סמלים, לא יודעת מה איתך, אבל הם מוכרים סמלים של כיבוי והצלה ת"א. אם תציין שאתה בארגון צופי אש הם בדר"כ נותנים הנחות (אני קיבלתי הנחה אז אין סיבה שגם אתה לא תקבל). חנות נוספת שאני מכירה היא חנות "לעובד" בבניין פנורמה. שם אני לא יודעת אם תקבל הנחה אבל אתה מוזמן לנסות ולומר לנו גם. בהצלחה! :)

inflaims

New member
תשובה...

אתה יכול לקנות בצחובוי בבניין פנורמה או באלנבי .. יש להם הכל מהכל - ממגנים וסמלים ותגי שם - הכל לפי הזמנה...

homer jay

New member
גם צופה גם מטאליסט?!?!

ואללה אחלה שילוב וחשבתי שאני היחיד...

למעלה