שאלה...............

פרלללה

New member
שאלה............... ../images/Emo35.gif

בשבוע הבא אני ככל הנראה אגיע לשיעור נסיון בקורס קיץ של הבלט הישראלי.. (אני אקח רק קלאסי) אני יודעת שיש קבוצת מתחילים וקבוצת מתקדמים.. אז רציתי לדעת מהו טווח הגילאים בכל קבוצה? אני יודעת שהחלוקה נעשית על פי רמה אבל השאלה היא מהו טווח הגילאים של התלמידים בקבוצות כרגע.. ועוד דבר- אותם מורים מלמדים את 2 הקבוצות? מי הוא/היא? תודה מראש.. ומצטערת אם שאלו את זה כבר..........
עדי

עונה....

אין כל כך גילאים כי במתחילים יש גם בנות בנות 11 וגם בנות 15 אבל במתקדמים אם אני לא טועה זה נע בין 14 ומעלה...וזה אותה מורה לשתי הקבוצות קוראים לה מריה....

פרלללה

New member
תודה רבה........

עוד משהו קטן- את יודעת במקרה מהי תחנת הרכבת הכי קרובה לשם?? :/

דנה EF

New member
תל אביב מרכז..

משם לוקחים אוטובוס, קוים -61 או 64 או 55.. קל להגיע..

פרלללה

New member
תודה רבה..... שוב.... =]

מצטערת אם אני טועה אבל את רוקדת במתנ"ס תל מונד, נכון? וכל יום שאת מגיעה לקורס את יוצאת מתל מונד באוטובוס-רכבת-אוטובוס?? :/

דנה EF

New member
לא..

מסיעים אותי לרכבת ומשם רכבת ואוטובוס.. אי אפשר לסמוך על השעות שהנתיב אקספרס יוצא מתל מונד..

moruush

New member
אז...

אוו מיי גאד. את עדי הבלונידנית ? :) אם כן אני יודעת טוב טוב מי את .. אני כל הזמן רואה אותך חחח.. ואת העברת לנו השנה עם אני לא טועה שיעור קלאסי במקום נעמה.

דנה EF

New member
מי זאת?

את במתחילים? ועוד משהו.. לעדי.. את היית במבחנים? אפשר להצטרף בלי להתחלק לקבוצות?

פרלללה

New member
אמממממ...

דברתי איתם והם אמרו לי להגיע חצי שעה לפני השיעור.. לפי מה שהבנתי אני אעשה שיעור אחד של הקבוצת מתחילים ואז הם יחליטו אם להשאיר אותי בקבוצה או להעביר אותי למתקדמים..... =]

מארלוזרוב תקחי קו 61/62/64

ואז תרדי בשופר סל ותלכי ברגל משו כמו 5 דקות.... תשאלי אנשים בפעם הראשונה..אחר כך זה כבר ממש ממש קל!!! תהני!!!! הייתי רוצה להשמיך את הקורס...אבל הרגליים זקוקות לקצת חופש חחח

מה זאת אומרת מה עושים שם?!?!?!!!

רוקדים!!!!!!! זה קורס שהתחיל ב1 ביולי ונמשך 6 שבועות(אפשר לקחת כמה שבועות שרוצים),החצי הראשון נגמר(אני עשיתי חצי) היה שולט ביותררר!!! ממליצה מאדדדדדדדד!!!! אני כבר מתגעגעת לאולהההההה

למעלה