שאלה הניק שלך זה אתה?
R Rinattt New member 4/5/06 #7 למה לגלות למה? אתה יודע שהיינו שכנים ביום העצנאות הזה? שמע בדיחה, הלכתי בבוקר לקנות חלב [ח' מודגשת] הסתכלו עליי כאילו אני איזו סבטלנה שמסתובבת בין שחורים חשבתי שאני מתאימה לנוף דווקא
למה לגלות למה? אתה יודע שהיינו שכנים ביום העצנאות הזה? שמע בדיחה, הלכתי בבוקר לקנות חלב [ח' מודגשת] הסתכלו עליי כאילו אני איזו סבטלנה שמסתובבת בין שחורים חשבתי שאני מתאימה לנוף דווקא
K Kטלנית New member 4/5/06 #8 סבטה... זה בגלל שיצא לך ../images/Emo3.gif הפסים בלונדנים בגלל ה נשמתי על אתמול אוהבת וד"ש חמה לבוריסססססססססססססס שמדבר בחית ועין אוהפ'תותכם מליונים
סבטה... זה בגלל שיצא לך ../images/Emo3.gif הפסים בלונדנים בגלל ה נשמתי על אתמול אוהבת וד"ש חמה לבוריסססססססססססססס שמדבר בחית ועין אוהפ'תותכם מליונים
י י ל ד ת האור New member 4/5/06 #15 ביום העצנאות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה חג חדש מיוחד
א אילנהחלפ1111 New member 4/5/06 #12 ../images/Emo6.gif בטטטטטטטטט אני../images/Emo140.gif... זהו שמי וחלק משם משפחתי ואם תשאלי מה האחדים... הם 4 התכונות המוצלחות שבין כל הטובות
../images/Emo6.gif בטטטטטטטטט אני../images/Emo140.gif... זהו שמי וחלק משם משפחתי ואם תשאלי מה האחדים... הם 4 התכונות המוצלחות שבין כל הטובות
J jdpworld New member 4/5/06 #16 ברור שברור מחקר רב נכנס לעניין בחירת השם,היסטוריה קצת גאוגרפיה היפנוזה ושש פגישות פסיכולוג.היה חשוב לי לקלוע בול.
ברור שברור מחקר רב נכנס לעניין בחירת השם,היסטוריה קצת גאוגרפיה היפנוזה ושש פגישות פסיכולוג.היה חשוב לי לקלוע בול.