שאלה:

@יעל@

New member
שאלה: ../images/Emo35.gif

מה דעתכם על כל החידושים של שירים ישנים וטובים?? אני עדיין בדעה שאין כמו המקור...........

lior_t

New member
לדעתי...

לדעתי לגיטימי כל להקה מתחילה השירים הראשונים שמתחילים לנגן הם תמיד השירים שמלכתחילה גרמו לך לרצות להתחיל לכתוב לשיר וכו חוץ מזה שתמיד מעניין לשמוע אינטרפטציות של אנשים אחרים לשירים ששמעת אותם לפני . האמת היא שכרגע אין לי דוגמא מתאימה אבל לחלוטין לגיטמי .

@יעל@

New member
לדוגמאות:

שמעת את החידוש המזעזע של נראה לי הקורס ל EVERYBODY HART? או את החידוש של ATOMIC KITTEN ל ETERNAL FLAME של הבנגלס? ותאמין לי לא חסרים זמרים ולהקות והרכבים שהרסו שירים... למרות שיש כמה ביצועים נחמדים....

November rain

New member
מממ...

את צריכה להיות יותר ספציפית בקשר לביצוע קאברים, יש המון כאלה חלקם טובים וחלקם פחות. אני אישית אוהב לשמוע ביצועים חדשים לשירים, גם אם הם לא ממש טובים. את הקאבר של הקורז ל rem פשוט אהבתי... אין כמו המקור, אבל כשאנדריאה שרה את זה, זה נחמד...

לדעתי כבר דנו בזה

תמצית וסיכום הדיון היה שלרוב החידושים נופלים מהמקור ,בעיקר אם המקור הוא שיר נודע (ETERNAL FLAME, למשל). לא שהחידוש הורס טוטאלית אז השיר ,אבל מה שקורה הוא השמעות אינטנסיוביות יותר של הביצוע הראשון והמוכר ,וכשההשוואות הן בלתי נמנעות , מגיעים לעקרון של עולם הפרסום : שמירת אמונים לראשון (מי שרוצה - שיגיד לי ואסביר לו בנפרד). במקרים בודדים יחסית, החידוש "מקים לתחייה " את הביצוע המקורי ,אבל איזשהי תוספת מרעננת בחידוש עושה אותו למלהיב יותר . כך קרה כשפיית נו מור חדשו את איזי ;כשהפוג´יז חדשו את קילינג מי סופטלי; כשהשיר YOU SHOWED ME זכה לחידוש ;ובעוד מספר מקרים ,לא רב במיוחד . על כל פנים - כשאתה מחפש שיר לחדש - רצוי שתנסה שיר שנשכח, או שיר לא כל כך ידוע , כי ההערכה תהיה גדולה יותר

למעלה