שאלה

skooby

New member
שאלה../images/Emo35.gif

יש ספריית בווידאו שאפשר להשאיל ממנה פרקים של תיקים באפלה (אין לי dvd)? הפורום הזה עושה לי חשק לראות, אולי אם אמצא קלטות הבעל שלי יצטרף אלי, אנסה לשחד אותו עם
ו
!!!

Gilliana

New member
לצערי אם יש כזו - לא ידוע לי על כך

אבל הסדרה משודרת בערוץ AXN של הכבלים בכל יום בשעה שמונה ועשרים בערב ושידור חוזר באחת-עשרה וארבעים. היום ישודר הפרק הרביעי של העונה הראשונה (השידור התחיל ב-22 לחודש זה).

skooby

New member
../images/Emo51.gif על המידע

אבל לצערי אין את הערוץ הזה בייס

אממ יש את שיטת השוחד

ברגע שאני אלמד איך מקליטים מוידיאו לוידיאו (מודה המידע הזה נבצר ממני) אני מוכנה להקליט לך כמה פרקים ולתת לך הרי אין מצווה טובה מזו לגרום לאדם להתמכר לתיקים
. ה"שוחד" הוא כמובן שתבטיחי להתמכר

skooby

New member
תודה!!!! ../images/Emo6.gif

אני ממש אודה לך אם תוכלי לעשות את זה בשבילי!!! ואני מבטיחה!!!

בבקשה

לכבוד הוא לי להחזיר אנשים "בתשובה" חח פעם גרמתי לחברה שלי להתמכר אבל היא הצליחה לצאת מזה...

Gilliana

New member
זה סימן שלא התמדת ../images/Emo8.gif

אני דרך אגב, לא מנסה למכר אף אחד. אני חושבת שמי שראוי ומתאים יתמכר כבר לבד...
יו, כמה שאלות אני בטח הולכת לחטוף עכשיו!

אין שאלות

אני בדעה שלך. מי שראוי יתמכר אבל לפעמים יש כאלה שצריכים עזרה
. בכל אופן אני מודעת לחוסר ההתמדה שלי, אבל לא נורא הפעם אני אתמיד

1Shir

New member
אז ממי כן ציפית לשאלות? ../images/Emo12.gif

אני מקווה שלא ממני, כי את כבר אמורה לדעת שזה בדיוק משפט שגם אני הייתי אומרת..

Gilliana

New member
האמת?

דווקא כן ממך ולמרות שחשבתי שזה משפט שגם את היית אומרת אבל אני גם יודעת כבר שאת אוהבת לוודא כל דבר...

1Shir

New member
../images/Emo3.gif אני אוהבת לוודא רק דברים שלא

לגמרי ברורים לי.. זה לשם שינוי היה דווקא מספיק ברור

1Shir

New member
לא נראה לי שהבעיה היא שאין לך DVD

לדעתי גם את זה אין בארץ..

orityemini

New member
אממ....

פעם היה בסיפריות ויאודן כמה פרקים מהעונה הראשונה והשנייה. ייתכן ועדיין יש לחלקם למרות שהם החלו למכור אותן לציבור הרחב לפני כמה שנים... כעקרון, יש כמה פרקים מהעונה הראשונה והשנייה (כמו בויאודן) מתורגמים לעברית בספריות האוזן השלישית, השמות שלהם שונים אז צריך לשים לב. בדרך כלל חיברו 2 פרקים כפולים או שקשורים אחד לשני ונותנים לזה שם אחר לגמרי, אז לא להתבלבל. למשל ל2 פרקי טומס קוראים "מחילות" ולפרק דווין בארי ונשימה אחת קראו "החטיפה". נדמה לי שאת אוזן את יכולה למצוא בירושלים ובתל אביב. אורית.

למעלה