שאלה

שאלה../images/Emo35.gif

לפני כחודש התחלתי להיות פעילה מבחינה מינית עם החבר הראשון שלי. החוויות איתו מאד נעימות ומאד טוב לנו יחד. לפני כשבוע הגיע המחזור החודשי שלי ולראשונה בחיי אני סובלת מהתכווצויות חזקות והדימום הרבה יותר חזק מהרגיל. האם יש קשר לעובדה שהתחלתי להיות פעילה מינית??

ToryMaster

New member
לא נראה לי.

מה זה פעילה מינית? כולל חדירה? (אם כי לא מאמינה שזה קשור).

כן.....

התחלנו לערב חדירה בפעילות המינית שלנו רק לאחרונה ופתאום המחזור החודשי פשוט נוראי....

ToryMaster

New member
לא נראה לי שזה קשור ../images/Emo2.gif

נסי לחשוב אולי על דברים שהשתנו בחודש האחרון?

יכול להיות שאקט החדירה זרז

את יציאת הדם, אבל נוראי נשמע קצת מוגזם... אצלי חדירה יכולה לזרז מחזור שממילא אמור להופיע. אפילו בדיקה גניקולוגית זירזה אצלי כמה פעמים יציאת דם.

את אולי נוטלת כדורים בחודש הזה?

או ויטמנים? אצלי למשל אחרי שנטלתי ויטמנים המחזור נהיה הרבה יותר כואב(ואין לי בדר"כ כאבי מחזור...). אני לא מאמינה שיש קשר.

סיון 1 23

New member
הגיוני מאוד!

ההורמונים שלך אומרים לגוף שלך שהנה בא מישהו שאולי יוכל להפרות אותך (ככה הגוף עובד) אז הוא נמרץ לעשות סביבה טובה לתינוק. ובגלל שזה פעמים ראשונות שלך בפעילות עם החבר אז הגוף עוד לא רגיל לכך שהוא לא יופרה מייד.

o fri

New member
לא מומחית אבל אני חושבת שזה קשור

אין לי מושג למה. האינטואיציה שלי אומרת שיש קשר בין כאבי מחזור ודימויים כואבים חבויים לגבי מין ו/או לגבי הגוף שלנו או חלקים ממנו. נראה לי שהפעילות המינית החדשה והמבורכת (לדעתי) נוגעת, למרות ההנאה והקרבה, במקומות נסתרים וכואבים ואלה משפיעים על הגוף.

למעלה