שאלה

שאלה ../images/Emo35.gif

יש את החוברת הזאת ששוטרים נושאים איתם לענייני תנועה עם כל החוקים והתקנות ונקראת חנ"ה או חנ"א או חנ"ע... מישהו יודע קיצור של מה זה? תודה למשיבים

זה רק יפריע לך...

ב"ה שלום, תלמד טוב טוב את חוברת התאוריה, תנהג זהיר, שים לב לתמרורים. החוברת הזו לא תעזור לך בכלום רק תפריע לך... בהצלחה!

השומר

New member
אתה יודע אולי מאיפה אפשר להשיג אותה

אתה יודע אולי מאיפה אפשר להשיג את החוברת הזאת?

אין לך צורך בזה לדו"ח פנימי...

ב"ה שלום, בדו"ח פנימי אתה רושם את הדברים הבאים: מספר רכב, צבע רכב, תאריך העבירה שנעשתה לדעתך, שעת העבירה, מיקום מדוייק של העבירה (נסע ממזרח למערב, או מצפון לדרום), ומהות העבירה. דהיינו: לא ציית לרמזור אדום, לא עצר בעצור, לא נתן זכות קדימה להולך רגל וכו'. שתבוא לבסיס עם הדו"ח פנימי ימירו לך אותו לפי הנוסח המדוייק של העבירה ע"י המב"ס שלך או כל אדם אחר שיודע ויעשה זאת. אתה לא צריך את זה. ואין טעם שתסחב עם זה. מיותר וחבל.

השומר

New member
אז רגע

בעצם אם נניח מישהו עובר עבירה אני לוקח מזכר רושם עליו את כל הפרטים שצריך ואז כשמגיע לבסיס שלי או לתחנה אז אני צריך להעזר במישהו על מנת למאלות את זה כמו שצריך בדיוק? כי אם ככה אז זה יכול להיות הכי טוב שיש...

אכן כך. תן למישהו מקצועי לעשות זאת.

ב"ה שלום, גם אני כשהייתי צריך לתת דו"ח (ובכל חיי נתתי 3 דו"חות) ביקשתי ממקצועי ממני לעשות זאת אפילו שלמדתי לעשות זאת. אני לא רוצה שמישהו יבקש להשפט ואח"כ לך תצא מזה בגלל איזה פרט לא מדוייק. לא ממהרים לתת דו"ח, אך אם נתת תן למישהו מקצועי (שוטר, איש מתנ"א) לעשות זאת עבורך. יום נעים.

למעלה