שאלה

נורר

New member
זה ממש מדהים

שבתוך מכבי הם לא יודעים. רק מראה כמה זה מוסתר... דרך העו"ס של המכון להתפתחות הילד (הוד השרון) קיבלנו טפסים למלא ולצרף תלושי משכורת. כל החומר נשלח ל: מכבי מחוז השרון חנה רווח - מזכירת קרן הרווחה במכבי רחוב הנצח 3 רמת השרון אנחנו לא קיבלנו בטענה שמצבנו לא מספיק קשה. אולי תבקשי מהעו"ס שלכם להתקשר אליהם.

ניבית2

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

שלום, מישהו מכם קבל קיבל מענק מקופת חולים מכבי (כ - 3,500 ש"ח לשנה)? הבן שלי כבר בן 6 וחצי ולא ידעתי שניתן לקבל. כיום שהוא מקבל טיפול במים הידרותרפיה (ועוד חוג מוסיקה), התברר לי (כדרך אגב) שאני יכולה לקבל עזרה/מענק חד פעמי, אבל צריך לעבור פרוצדורה די ארוכה : תלושי משכורת הצגת קבלות, אבחון, דו"ח מהגן וכו'... נראה לכם שזה עובד! מקבלים לבסוף ?

אמאלה5

New member
מענק מכבי

לי גם נודע על כך לאחרונה. פניתי לסניף שלנו והסבירו לי שצריך להפגש עם העובדת הסוציאלית של הסניף ולמלא פרטים, אעדכן אתכם אחרי הפגישה.(הבנתי שצריך להביא תלושי משכורת וקבלות על ההוצאות.) נקווה לטוב.

62אורית

New member
מה שהורג אותי זה שכל פעם מגלים

משהו חדש. חלק יודעים, חלק לא יודעים. חלק מקבלים וחלק לא מקבלים. ממש מייאש.

אלי ו.

New member
בקשר להידרוטרפיה

אנחנו עושים טיפולים בבית איזי שפירא, כללית מושלם משתתפת בעלות הטיפולים (וגם בחוג התעמלות שם) הטיפולים האחרים עדיין כולם 100% עלינו.

yonitbrk

New member
שלום ניבית

אנחנו שמענו על המענק הזה וכבר הגשנו פעמיים בקשה וכמובן שעברנו את הפרוצדורה הארוכה הזו. אבל מאוד קשה לקבל את המענק תארו לכם שלמרות שבעלי מפרנס יחיד ומשכורתו קצת מעל המינימום. המשכנתא שיש לנו ושלושת הילדים על כל הקשיים שלהם - שניים מהם PDD ובכל זאת לא ענינו על הקריטריונים שלהם. ואל תשאלו אותי מהם כי אין לי מושג.

למעלה