שאלה......

שאלה...... ../images/Emo35.gif

דנה אינטרנשיונל שרה את השיר "תפילה" בשנה למותה של הזמרת עוםרה חזה ז"ל... איפה אני יכול למצוא את השיר "תפילה" שדנה שרה...? אשמח עם מישהו יענה לי.... ממני, דני אינטרנשיונל...

לא....

זה היה בערב מיוחד לזכרה של הזמרת עופרה חזה ז"ל... את אולי יודעת איפה אני יכול למצוא את השיר הזה??? שדנה שרה??

dandan 22

New member
במופע לזיכרה של עופרה חזה

במופע לזכרה של עופרה חזה שנערך בהיכל התרבות בת"א (הייתי שם) דנה שרה את השיר תפילה של עופרה. התוכנית שודרה כבר פעמים בערוץ 2 ואני לא אתפלא אם לרגל יום השנה למותה של עופרה חזה- ערוץ 2 ישדר בשנית. בקשר למה שנגה א (ותודה גם לך) אמרה: כשדנה הופיעה בתוכנית של דודו טופז היא בצעה את השיר "מוכר הפרחים"- התוכנית המקורית הייתה להביא את עופרה חזה לפתע לבמה ושתצטרף לדנה- אבל אז עופרה חלתה וזה לא היה אפשרי. במקום זאת- דנה שרה בית אחד מהשיר תפילה למען עופרה.

נכון מאוד,

הביצוע המאולתר של דנה בתכניתו של דודו טופז לתפילה של דנה היה ממש מצמרר ומרגש, הייתי עם דמעות בעניים, זה היה כל כך אמיתי ועם כל כך הרבה רגש!

כן חבל המן !

אין ספק בכך שדנה באמת העריצה את עופרה חזה ז"ל ובאמת שדנה שרה את השירים שלה היא שרה עם ריגוש מיוחד וגם אפשר לשמוע את זה בקול שלה.. לכן אני מחפש את תפילה שדנה שרה... ממני , דני אינטרנשיונל

ששמעתי את דנה שרה את השיר תפילה....

ששמעתי את דנה שרה את השיר תפילה ידעתי שאיך שהוא אני יעריץ את השיר הזה.. ואכן כן כך זה קרה... במסיבת סוף שנה שלי בתיכון ידעתי שאני הולך לשיר כי יש לי קול מאוד נחמד שאני שר.. ושאלו אותי עם אני רוצה לשיר איזה שיר בקטע מעבר.. אמרתי כן ושאלו אותי איזה שיר? ישר אמרתי "תפילה" מבלי לחשוב פעמיים לקחתי את השיר וניסיתי לרגש את הקהל בשיר כמו שדנה עשתה זאות... והכן כן הצלחתי לרגש ולחדש את השיר אצלי בחברה והכן כלום שומעים אותו היום ואני שמח שזה הצליח לי !!!! לא פחות מדנה.... סתם רציתי לשתף אותכם בזה... ממני, דני אינטרנשיונל.........

והגיטריסט שלי היה ארז נץ !../images/Emo168.gif

ארז נץ היה מורה למוזיקה אצלי בבית ספר והוא היה הנגן שלי בגיטרה חשמלית.... בטח רק המבוגרים למנהם יודעים מי זה ארז נץ הגיטריסט מס' 1 בארץ חולה עליו.... ממני , דני אינטרנשיונל

למעלה