שאלה

coucout

New member
שאלה../images/Emo35.gif

אני צריכה לקבל מחזור יום חמישי-שישי הבא ויש לי תור ליחידה בבית חולים ביום ראשון אחרי זה. מה הסיכוי שאני יתחיל טיפול כבר מהמחזור הזה? והאם בכלל יקבעו לי פרוטוקול ל-IVF+ICSI יום ראשון? איך זה הולך? תודה מראש מתה כבר להתחיל להזריק...
ולהרגיש שאני מתקדמת לאינשהו..

Galit29

New member
קודם כל מזל-טוב ושיהיה ראשון ואחרון

דבר שני, אם יש לך אישור ועדה, אז כבר במחזור הזה את יכולה להתחיל. אני גם מתחילה (ב"ה), במחזור הזה את כל הטיפול התרופתי מסביב וכמו שהרופא שלי אמר לי הבוקר: תראי שהחודש יתחפשו לך הביציות

coucout

New member
תודה..

למרות שאני יהיה ביום שלישי של המחזור??? (יש אישור מהועדה) שיתחפשו לתינוק יפהיפה..

hyb

New member
תלוי איזה פרוטוקול את צריכה

אם תצטרכי דקא מיום 21 אז תצטרכי לחכות הכל תלוי בפרוטוקול בכל מקרה המון

lady D האחת

New member
היי בשעה טובה קיבלת אישור...

שמחה לקרוא שקיבלת סוף-סוף את האישור שחיכית לו בקוצר רוח... שיהיה המון בהצלחה!!!! לדעתי אנחנו נתחיל את תהליך ההזרקה ביחד...

Big Mama 1

New member
הי coucout ../images/Emo24.gif

קודם כל שיהיה בהצלחה. יש לך אישור מהוועדה, זה כבר טוב. אם זאת הפגישה הראשונה שלך ביחידה, ועדיין לא עשית את כל הבדיקות הדרושות לפני IVF, אז לא סביר שכבר עכשיו תתחילי. יש סדרה שלמה של בדיקות שאת חייבת לעשות לפני שמתחילים. קחי את הזמן שלך, עוד חודש, פחות חודש לא ישנה הרבה כשתלדי.

coucout

New member
אז זהו שכן.

כן עשינו את כל הבדיקות הדרושות (הכל הכל..) ואני מחכה עכשיו רק לפרוטוקול טיפולים. אני קצת הרבה לחוצה אני יודעת כי אני רוצה כבר להתחיל ולהרגיש שאני עושה משהו לקראת המטרה.

babywishing

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

אם יש לך את כל הבדיקות לא נראה לי שתהיה להם בעיה להתחיל כבר את הטיפול. אני גם הגעתי לפגישה ראשונה בשבוע שעבר ועשיתי את כל הבדיקות, וכבר נתנו לי מרשם להתחיל טיפול. בהצלחה

פאקא

New member
באמת תלוי מה יתנו לך

אם זה מהיום השלישי, אז לא צריכ הליהות בעיה אבל לא כל הפרוטוקולים מתחילים ביום השלישי....

למעלה