שאלה

Unicorn Fairy

New member
שאלה../images/Emo35.gif

אוקיי, פניתי למשרדים של השירות הלאומי וקיבלתי את החוברת. אימא שלי פנתה לאיזשהו מקום שנקרא "של" וזאת איזה עמותה למתנדבים, ככה נדמה לי, וקיבלתי טפסים למלא. האם זה מה שנהוג? או שהייתי צריכה לפנות ל"שלומית"? איך אני אמורה לפעול אחרי שאני מקבלת את החוברת? אני שואלת את החילוניות שבינינו שעברו את התהליך...

M o n a L i s a

New member
חילונית שעברה את התהליך ../images/Emo13.gif

אני משרתת דרך שלומית, ואני לא יודעת אם האגודה שפנית אליה היא חילונית או דתית. (אני אברר מחר) אני פשוט חושבת שכדאי לך לברר אילו תפקידים מציעות האגודות ולפי זה לקבוע לאן את רוצה להירשם. גם אני קיבלתי טפסים וחוברת שמילאתי לפי ההוראות שכתובות שם...ושלחתי לעמותה...לאחר מכן זומנתי לראיון אישי ושם הציעו לי תפקידים...

Unicorn Fairy

New member
השאלה שלי היא...

בעצם אם שמעת על העמותה הזאת. היא נקראת "של", ככה כתוב, והיא ממוקמת בקריית אתא. אני רוצה לעבוד בקליטת עלייה בעקרון, במה את עובדת? שלומית עוסקת בזה? לאן אני צריכה לפנות?

M o n a L i s a

New member
שמעתי על שי"ל..............

ש"ל זה ראשי תיבות של שירות לאומי.......
אני מדריכה קבוצות במחנה המעפילים בעתלית
אני חושבת שכדאי לך ליצור קשר עם שלומית: רח' מנחם בגין 16 רמת גן 52521 טל: 03-6123202 פקס: 03-6129402 [email protected] אני בטוחה שהם ייענו על השאלות שלך כמו שצריך

Unicorn Fairy

New member
ומה להגיד...

כלומר, איזה שאלות כדאי לי לשאול? אגב, אני מכירה אישה שגרה עם המשפחה שלה במחנה... יכול לניות שאת מכירה אותה, אולי היא אפילו הבוסית שלך? ברח לי כרגע השם, היא כזאת אדמונית... היא גרה באחד הביתנים הארוכים האלה... אני אזכר אבל תנסי גם את... ותודה!

Unicorn Fairy

New member
כן כן....

זאת היא! YAY!!!! היא איזה חברה של אימא שלי אני לא ממש אוהבת אותה...

M o n a L i s a

New member
חחחחחחח.................../images/Emo12.gif

היא ממש אבל ממש לא הבוסית שלי! היא חברה לחיים (או משהו כזה) של המנהל אחזקה שגר במחנה. היא קוסמטיקאית או משהו כזה
כן.....היא לא כל כך נחמדה.

Unicorn Fairy

New member
היא עובדת יחד עם אימא שלי...

באיזה חברה שקוראים לה "סאניידר" זה גם קוסמטיקה וכל השיט של בנות ה-50 פלוס המגעילות האלה. אבל היא גם סוכנת ביטוח. שיהיה. היא מגעילה והחבר שלה פלגמט. בלעע.

למעלה