שאלה מתי נגמר הקורס ונתחיל לעשות משמרות ודברים כאלה? אני מתכוון בלי הרצאות ועם הקבוצות תודה ממראש
ח חומת אש New member 22/12/01 #1 שאלה ../images/Emo35.gif מתי נגמר הקורס ונתחיל לעשות משמרות ודברים כאלה? אני מתכוון בלי הרצאות ועם הקבוצות תודה ממראש
שאלה ../images/Emo35.gif מתי נגמר הקורס ונתחיל לעשות משמרות ודברים כאלה? אני מתכוון בלי הרצאות ועם הקבוצות תודה ממראש
F fireman New member 22/12/01 #2 באיזה קורס מדובר? של צופי אש אני מניח אבל של איזו תחנה? מתי הוא התחיל לאיזה שלב הגעתם?
ל לירן ל New member 24/12/01 #3 גבעתיים זה לירן מתי נתחיל במשמרות כרגע אנחנו בשלב הזרנוקים ומזנקים למרות שעבדנו על זה 3 שיעורים בשיעור האחרון למדנו על הידרנטים מפלגים ומאחדי סליחה אם אני טועה בשם לירן
גבעתיים זה לירן מתי נתחיל במשמרות כרגע אנחנו בשלב הזרנוקים ומזנקים למרות שעבדנו על זה 3 שיעורים בשיעור האחרון למדנו על הידרנטים מפלגים ומאחדי סליחה אם אני טועה בשם לירן
ל לוחם האש New member 24/12/01 #4 עוד חודשיים בערך לירן שלום וברוך הבא קצת סבלנות משמרות תתחילו לעשות בסיום הקורס, שימשך שלושה חודשים בערך. אני מצרף לך קובץ של מבנה הקורס
עוד חודשיים בערך לירן שלום וברוך הבא קצת סבלנות משמרות תתחילו לעשות בסיום הקורס, שימשך שלושה חודשים בערך. אני מצרף לך קובץ של מבנה הקורס
ל לירן ל New member 24/12/01 #5 תודה רבה תודה רבה על התשובה מי שזה לא יהיה בועז או ראובן אני יחכה בסבלנות לירן
ל לירן ל New member 24/12/01 #6 תודה רבה תודה רבה על התשובה מי שזה לא יהיה בועז או ראובן אני יחכה בסבלנות לירן