שאלה

אוראחד

New member
שאלה../images/Emo35.gif

איך אני יכול לדעת טווח של זמן בפריסות? לא לכמה זמן תקפה הפריסה , אלה פירוש של קלפים בתוך הפריסה שמצביעים על זמן מסויים למשל תוך כמה זמן תעבור תקופה מסויימת וכו' תודה.

אינני בטוחה שהבנתי את שאלתך

אבל אנסה להשיב בכל זאת. כאשר אתה פורס עלייך לתחום בזמן את השאלה שלך. מקובל לתחום שאלה במקסימום שנה. אני בד"כ תוחמת שאלה במקסימום שישה חודשים כך שהעתיד הוא שישה חודשים קדימה והעבר הינו שישה חודשים אחורה. אם אתה מבקש לדעת תוך כמה זמן תעבור תקופה מסוימת עלייך לנסח את השאלה כך שאתה מכניס את התקופה בתוך השאלה.

melodynoa

New member
אני אמנם לא מאמינה בזה, אבל

אם אתה שואל שאלה ספציפית על זמן, לדוגמא: "מתי יגדלו לי שיערות בבית השחי, מסקנה" אז אם נופל לך על "מתי" או על "מסקנה" קלף אם מספר, כמו 4 מטות, אז או שזה ארבה ימים, ארבעה חודשים, ארבע שנים, תבחר לפי ההגיון. כי אם תשאל מתי תתחתן, אז לא סביר שזה עוד 4 ימים ולא ידעת על זה
. אבל צריך לשים לב שזה לא חלר מהתשובה, שנגיד אומרת "זה יקרה כאשר... כך וכך". אולי כדאי לשאול באיזה תאריך או איזה חודש או עוד כמה ימים. קלפי חצר המלכות מייצגים גם חודשים: מלך המטות - מרץ-אפריל - טלה מלכת המטבעות - אפריל-מאי - שור נסיך החרבות - מאי-יוני - תאומים מלך הגביעים - יוני יולי - סרטן מלכת המטות - יולי-אוגוסט - אריה נסיך המטבעות - אוגוסט-ספטמבר - בתולה מלך החרבות - ספטמבר-אוקטובר - מאזניים מלכת הגביעים - אוקטובר-נובמבר - עקרב נסיך המטות - נובמבר-דצמבר - קשת מלך המטבעות - דצמבר-ינואר - גדי מלכת החרבות - ינואר-פברואר - דלי נסיך הגביעים - פברואר-מרץ - דגים

למעלה