שאלה

• פותח הנושא Ziga
  • פורסם בתאריך

רמץ

New member
נא לפתוח יומנים...

ב-23 לספטמבר - יום שני, שעה 12:10 בפתח הכניסה לסינמטק בת"א (רח´ שפרינצק 2). באשר לשאלת הזיהוי... אמממ... שאלה טובה... אני לא מצליח לחשוב על שום סימן זיהוי נורמאלי (או לא נורמאלי) שאין סיכוי ששאר ה"שרופים" יענדו/יחזיקו/ישרקו... למעט שימוש לא מבוקר בקוסמטיקה כמו לצייר דרקון על המצח או ליפסטיק לבן או כל רעיון מפדח אחר שיעלה בראשכם... (I´ll do it if you do it)

Tanath

New member
תראו, המקום הוא לא כזה ענקי

נראה לי שהכניסה לסינמטק זה לא המקום הכי טוב, וזה גם עשוי לעצבן את השומר קצת. ברגע שקובעים על מקום, פחות או יותר, פשוט מגיעים לשם ושואלים את האנשים באזור אם הם מהפורום. אם כן, סבבה, אם לא, גם לא נורא, יש גם אנשים נחמדים מחוץ לפורום. העיקר שהכנס יהיה כיף.

רמץ

New member
Party pooper ../images/Emo4.gif

חבל לא לנצל את האירוע למפגש פורום. אז קצת לייד הכניסה... אז לא איפור - סתם לצבוע לירוק או משהו - סתם. נפגש שם - מקסימום נשאל - נוכחות לא חובה. הולך?

Tanath

New member
אני אמרתי לא?

רק הצבעתי על העובדה שהכניסה זה מקום קצת בעייתי. ואני בעד מפגשים, איפור, גלימות, כובעים, דרקונים וחלליות, תמיד. עכשו אם אני רק אצליח לזכור אל כל הדברים שאני צריכה להביא.

וכאן נכנס לשימוש פק"ל כיסים!

כולם מוזמנים להחזיק בידם ביצת דרקון קטנה! ככה כולם יוכלו לזהות זה את זה את זה. מי שאין לו ביצת דרקון קטנה בבית (או, כמוני, לא מעוניין שהיא תשרוף את הכנס בטעות, כי היא בדיוק הצטננה קצת), מוזמן להביא ביצה קשה פשוטה עם קשקוש צבעוני של מרקרים עליה. זה יכול להיות סימן נחמד, וככה אחרי המפגש גם יהיה מה לאכול. אגב, דיר בלאק אם מישהו מתכוון להביא ביצת דרקון אמיתית ולאכול אותה אח"כ. המשמר שלי יגיב על כך בחומרה...

hsotrt

New member
אמ...

לשנות שעה ל9 בבוקר!! למה יש soul music!! ובכלל אני חצי-מארגן כך שאני מסתובב עם מגפון, תזהו! אאאהה... כן! אני אהיה מחופש למשהוש הוא חצי רומלאן וחצי דרגון כסוף!! :) ואוליי ניפגש בתחנת הרכבת למישה גר רחוק???

אז מה נסגר עם זה?

איפה? מתי? למה? כמה? מי? ולמה דווקא ביום הראשון, ולא השני, למשל? בכל מקרה, לא משנה מה, רק תגידו לי את היום. ביום הספציפי הזה אני אבוא עם ביצה קטנה וצבעונית שעשויה בהחלט להיות ביצת דרקון. ואולי גם עם אוזני נוצה ורודות, אבל אל תסמכו על זה. פשוט אין לי מה לעשות איתן חוץ מלהסתובב איתן בתוך הבית (ולאמא שלי כבר נמאס שהבת שלה עושה שטויות בתוך הבית, אז אני שוקלת "לצאת מהארון" ולהתחיל לעשות שטויות גם ברחוב). ביצה.

Tanath

New member
אם לעשות שטויות

אז איקון זה בהחלט המקום הנכון
אולי אפשר לקבוע מקום מסויים בסינמטק, כך שתמיד יהיה מקום להפגש. למשל, המדרגות מצד ימין של הכניסה (נראה לי שזה מקום יחסית לא עמוס)
Consider the lilies

לא רק מקום... גם שעה

הרי לא יהיה הגיוני לחכות יומשלם בצד הימני של המדרגות לכניסה... אפילו שגם לבוא לאיקון עם ביצה קשה צבועה זה לא הדבר הכי הגיוני בעולם... אגב, יש למישהו לורדים לצביעת ביצים? כן, הביצה המקורית החליטה שהיא לא רוצה לבוא איתי לכנס, כי באחד הפורומים החליטו לצחוק עליה... נורא לא נחמד מצידם.

mormegil

New member
מישהו זוכר מתי יש

משחק תפקידים פתוח וחי בנושא איך לשחק במהדורה השלישית?(אני יודע שזה בבוקר היום הראשון אבל אני לא יודע באיזה שעה) אני יכול לבוא אחרי זה או לפני זה או בכלל לא תלוי במצב רוח.

DDN

New member
חסר לכם ש. . . .

תשנו את יום המפגש. אחרי תחנונים לבוס שלי, הוא איפשר לי לקחת את יום שני חופש במקום שלישי. אז דיר באלאק אם אתם מזיזים את המפגש ליום אחר.

גורבש

New member
המפגש ...

המפגש הרשמי יהיה ביום הראשון (יום שני ה - 23.09) בשעה 14:00 - מאחר שבשעה זו יש הפסקה. במקום כל שהוא בקירבת הכניסה לסינמטק יתנופף דגל
(כן,כן, דגל שמכיל את הלוגו של תפוז ואת כתובת האתר) ולכן, ניפגש ליד הדגל !! (קריאת קרב עתיקה של ורלונים עתיקים). הדגל יהיה במקום במלך רוב הכנס, כך שניתן יהיה להפגש לידו גם במועדים אחרים. כל מי שמשעמם לו, או מחפש קבוצה מזדמנת להעביר כמה שעות מוזמן לחנות ליד הדגל.

Soul Cake Duck

New member
השבח לדרקון!

תנו כבוד לדרקון, שעשה סדר בבלגן והוכיח פעם נוספת את עליונותו עלינו, בני התמותה הנחותים... אשתדל להגיע, למרות שבשעה 14:00 אין סיכוי שאהיה שם. אז מי מגיע?

למעלה