שאלה

י פ ע ת

New member
שאלה../images/Emo35.gif

מישהי שקרובה אלי מאד עומדת להינשא לגבר שגדול ממנה ב-10 שנים... האם לדעתכם לפער הגילאים הזה תהיינה השלכות בעתיד?האם בכלל ניתן לקבוע מעכשיו או שזו נקודה שמתגלה כבעייתית מאוחר יותר בזוגיות? אני אישית מכירה זוגות כאלו שעל פניו נראה שפער הגילאים היווה להם מכשול בהצלחת הזוגיות בשלב מסויים בנישואים. <אגב, נכון להיום היחסים בינהם מצויינים וכל אחד נמצא בבשלות המתאימה לגילו.>

ק פ ק א

New member
תשובה רצינית

גבר מבוגר זאת בעיה חמורה, נהיה אימפוטנט בגיל מוקדם יחסית אישה מבוגרת לא נורא מבחינה מינית היא הרבה יותר פעילה מהגבר שתחפש צעיר ממנה או קרוב לגילה

סנדי32

New member
גמני תשובה רצינית

ואת חושבת שהיא תשמע לך אם תאמרי לה שהוא לא מתאים לה ? אומרים לאהבה אין גיל ...... אבל ככל שמתבגרים האהבה בורחת ומה שצריך כדיי להמשיך זה הבנה ותקשורת הוא לא יבין אותה בעוד עשר שנים כי הוא יצטרך ללכת לבית אבות כשהיא תרצה לרקוד בדיסקוטקים

sahr12

New member
קרוב לוודאיי שיצוצו בעיות בעתיד...

אבל אני לא חושב לטווח ארוך.... מי ידע מה ילד יום???????אז שיהנו מאהבה ומהזוגיות...ובעתיד????????? אלללא הוא אכבר......

קרמבובת

New member
נכון מאד !

אם הכל כל כך טוב...למה לחפש בעיות בכוח? עשר שנים בין גבר לאשה זה לא ביג דיל..ולדעתי אפילו יכול להיות מוצלח.. אני הייתי מפרגנת ונהנית לראות אותם מאושרים קרמבו

קרנושה

New member
מנסיון אומר ש...

ללכת על זה!!!!!!!!! מה שיהיה/לא יהיה ....מה שצריך להיות יהיה בכל מקרה 10 שניפ פחות או יותר! זה יכול לקרות גם אצל מי שאין פער כזה... אולי "הם" מגדילים" את הסיכויים קצת לבעיות...ואני מטילה בספק את האולי הנ"ל....אז מה זה אומר לגביי האהבה? שיש מתכון לזוגיות? שלא יהיה גדול ממנה מעל 5 שנים....שיעשה כלים, ישטוף רצפה, יביא ילדים עם עיניים כחולות----פחות מזה לא בשבילי! באהבה אין חוקים-אמרו זאת גדולים וחכמים לפניי! לדעתי אין לגיל משמעות!

י פ ע ת

New member
אני בטוחה שזה לא חד משמעי אבל...

לדעתי לגיל יכולה להיות משמעות רבה בייחוד כשאחד עדיין תוסס בנפשו ומחפש את הריגושים מכל מיני פעילויות שהשני, הבוגר יותר, כבר מיצה ושבע מהן! לא סתם נאמר "הגיל עושה את שלו"!

אחותיייייייייייי../images/Emo13.gif

צפיתי שתתני אותי כדוגמא...אז ככה יפעתוש, גם אני טוענת שלגיל אין משמעות כלל קחי אותי ואת בעלי לדוגמא אני בת 31 ובעלי בן 41 ואין שום בעיה עם פער הגילאים ביננו אדרבא נהפוכו הוא כל כך מבין וסובלני ובעל נסיון ואני יכולה לומר עם יד על הלב שלא הייתי מחליפה אותו לעולם!!! כך שכמו שאומרים זה לא הגיל זה התרגיל
סתםםםםם סתםםם ברצינות הגיל לא קובע באהבה נקודה!!

giulietta

New member
זה יומרני מדי לחזות הצלחה או כשלון

וזה תלוי בכל כך הרבה נתונים אחרים. בגדול, ככל שיש יותר דמיון בסגנון החיים ובשאיפות של בני הזוג, הסיכויים לשותפות ארוכה גדולים יותר וללא קשר לגילם. יכול להיות מצב קיצוני שבו אחד מהשניים יהיה רק בתחילת דרכו בחיים הבוגרים והשני כבר מעוצב לחלוטין (בניית קריירה, צבירת נכסים וכד´) וזה הפרש שעלול לגרום לבעיות, כיון שבשלב מסוים הצעירה ה"בוסרית" עלולה להתמרד נגד הטיפוס ה"אבהי" שעלול "לחנוק " אותה ב"אבהות" יתר. אבל אם שניהם בשלים כבר יכול להיות לפער בניהם יתרונות. ה"מבוגר" מביא עימו נסיון חיים, אורך רוח ולפעמים ביסוס כלכלי ו"הצעירה" מביאה איתה רעננות, פתיחות, חדשנות. הזוגיות תפרח במיוחד אם הם ישכילו לנצל את היתרונות זה של זו ולהפיק מהם את המיטב. מכל מקום, עם השנים, הפער לדעתי מצטמצם ולא להיפך. בשורה התחתונה, אני דוקא מכירה זוג אחד שהלך להם לא רע
לילה טוב ליפעתוש ולכולם
ג´ול

י פ ע ת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif הלוואי !

הפחד שלי הוא אכן מהחנק הזה ...היא נראית טוב מדי , היום אין גילויי קנאה אבל מקווה שלא יהיו כאלו כשירגיש מאויים כשיתבגר יותר והיא עדיין תראה תוססת ורעננה.גילויי קנאה כאלו יכולים להיות הרסניים מאד!

The ofer

New member
ואם...

10 שנים זה הרבה...מה עם 7 ??? חיחיחי מכיר מלא זוגות בלי הבדלי גילים גדול ועם מלן בלגן... לדעתי תלוי באופי ובאדם עצמו ובכלל לא בגיל... שנה טובה...עופר

י פ ע ת

New member
ברור וגם אמרתי שזה לא חד משמעי

אבל נקודה זו יכולה להוות מכשול...ואני מכירה הרבה דוגמאות כאלו. ברור שזוגיות טובה לא משופעת רק מפער הגילאים בין בני זוג והיא מושפעת מהרבה פרמטרים יחד . כמו כן ברור שבנושא הזה אין שחור או לבן...והרבה מרכיבים יכריעו את הכף! לילה טוב ותודה למגיבים שנתנו דעתם על הנושא!

מה זה משנה ?

גם ככה תוך כמה שנים הם יתחילו לבגוד אחד בשני... אז שיהנו מהרגע...

שכחתי לציין...

חוץ ממיכל 31 הנהלת הפורום מבקשת להבהיר שאין היא מסכימה עם כל הנכתב ע"י פנטום הצ´ט ומדובר אך ורק בדעותיו הפרטיות, המעוותות, החסרות כל שחר ומנותקות המציאות

למעלה