שאלה

אורטלאי

New member
שאלה../images/Emo35.gif

יש לי שאלה לא הכי קשורה לעניין אני עושה יום הולדת לבן שלי בן השנה ואני מחפש כל מיני משחקים או פעילויות כלשהם ליום זה, הגילאים של הילדים פחות או יותר אותם הגילאים. אשמח מאוד לשמוע את הרעיונות שלכם, תודה

גיל שנה הוא מעט קשה אבל מגניב

ללירני עשיתי מסיבה בבית מאוד חגיגית ומושקעת לגיל שנתיים: מפות ציבעוניות עם פרחים וכל מיני יצירה :מדבקות דמויות קנויות מבריסטול להדבקה גזירה וכו´ וזה העסיק 4-5 ילדים מהגן שלו אצלי בבית למשך שעה. ואח"כ רקדנו את הציפורים שהם אוהבית ועוד מיני שירים לעוד חצי שעה ואז הם אכלו ממתקים בוקרסים ועוגות לגיל שנה הזמנתי רק משפחה עם המון אוכל הכנתי עוגה עם זיקוקים והרמנו אותו על כיסא שירים ריקודים - מעט מאוד והוא החל ללכת 3 ימים לפני אז בכלל היה שמח... חוץ מזה יש גמבורי שאפשר להזמין עוד 2-3 חברים מהגן ולהיות יחד או בנגבה יש משחקיה שבה אפשר גם לערוך ימי הולדת ויש את טבע חי שמארגן ימי הולדת בשיתוף עם חיות ואפשר ביריד, סופרלנד... ועוד ועוד... בהצלחה מירב של לירני ותידעי אותי מה עשית בסוף.....

לאה_מ

New member
אני לא בעד ימי הולדת במקומות מאורגנ

בגיל הזה. הם קטנים מדי בשביל זה וחבל ממש על ההוצאה (הגדולה מאד). לגיל שנה אפשר להוציא לדשא בריכה, אוהל כדורים, מגלשה, מנהרה וכו´, אפשר לעשות פעילות עם מצנח (כזה של ג´ימבורי) - לא צריך יותר מזה. הם נהנים רק מתשומת הלב והבילוי בחוץ.

דסי אשר

New member
בגיל שנה, יום ההולדת היא בשביל

המשפחה. הילד לא מבין כלום לגבי יחודיות יום זה. גם אם תביאי בריכת מים, ועוד כמה חברים, עבורו זה יהיה עוד כיף. רק למשפחה זה ארוע מאד מרגש, אמיתי= הילד שלנו כבר גדול- בן שנה. דסי

למעלה