שאלה

שאלה../images/Emo35.gif

לא הייתי פה המון זמן מי יכול לעדכן אותי מי הוציא השנה דיסק מי מהעונה האחרונה ואם יש מישהו מעונות קודמות שהוציא דיסק מאז שהסתיימה העונה אשמח לעדכונים וגם אם מישהו יודע אם ניתן לרכוש את הדיסקים בארץ או רק באמזון.. תודה

Fairywitch

New member
וואו, איזו אורחת../images/Emo2.gif

יש המון עדכונים בתחום הזה, יהיה קשה לרכז את כולם בתשובה אחת... עשיתי לך חיפוש לפי הודעות שמכילות "חדשות איידול", שקרן פירסמה בפורום. שם תוכלי לקרוא על כל זה לא מעט. רק שיש הרבה- אז
(ובסבלנות
)

טוב.. סבלנותי פקעה די מהר...

אחרי שלא מצאתי כלום על דיסקים לפחות ב-10-15 שרשורים..חחח אז נראה לי שאני פשוט אשמע את העדכונים בתוכנית
תודה

Fairywitch

New member
סורי../images/Emo201.gif

אני יודעת שאת האלבום של ג'ורדים ספרקס ראיתי בחנות אטחת פה, כבר לא זוכרת איזו
ודיויד קוק כמובן הוציא את האלבום שלו (שבינתיים שמעתי וממש ממש אהבתי)- אבל אותו עדיין אין בארץ. אני מאמינה שבסופו של דבר הוא יגיע.

SHTRUDIDI

New member
אנסה...

רשימה ממה שאני זוכרת ובעזרת אמאזון, מה שלא מופיע שם האלבום אז שמו כמו שם האיידול- עונה 2- קליי אייקן – On My Way Here ג'וש גרייסין –We Were’n Crazy עונה 3- ג'ניפר האדסון ג'ון פיטר לואיס – Break The Silence עונה 5- דוהטרי- Daughtry: Deluxe Edition קלי פיקלר עונה 6- פיל סטייסי כריס סליי- Running Back To You עונה 7- דיוויד קוק דיוויד ארצ'ולטה קריסטי לי קוק- Why Wait לפי מיוזיקנטו שצירפו לך את הלינק אליו, האלבומים של ג'ניפר האדסון, דיוויד קוק ודיוויד ארצ'ולטה יהיו (או כבר) בארץ. וברוכה השבה

MyDecember1

New member
שאלה../images/Emo35.gif#2

+
שאלה שמעסיקה אותי כבר כמה זמן
קצת מוזר לי שעוד לא ראיתי ישראלי באמריקן איידול (כן, כמה שזה הזוי, זה עדיין לא הגיוני כי זה הרבה יותר נצפה מכוכב נולד). אז השאלה היא, האם יש חוקים מסויימים שאיתם אפשר ללכת להבחן לאמריקן איידול? (נגיד שנתיים לפחות לחיות באמריקה, וכאלה
)

היה ישראלי אחד שבייש אותנו לפני

שנתיים נראה לי באודישנים בכל מקרה, חובה להיות בעל אזרחות אמריקאית. כשגרתי בארה"ב גם רציתי ללכת לזה..חחח.. אבל יש חוקים, אולי הם ישתנו מאז, אבל אלה החוקים שהיו אז

Mikey Weiss

New member
זה לא נכון

מספיק להיות עם ויזת עבודה שם (ראי מקרה קרלי סמית'סון, ואפילו מייקל ג'ונס, שהוא לא אזרח, אלא על גרין קארד). צריך להיות שוהה חוקי שמותר לו לעבוד בארה"ב.

כשאני גרתי שם ב-2004,היה צריך להיות אזרח..

בכל מקרה חובה גרין קארד ולא סתם אישור עבודה זמני..

למעלה