לא הייתי פה המון זמן מי יכול לעדכן אותי מי הוציא השנה דיסק מי מהעונה האחרונה ואם יש מישהו מעונות קודמות שהוציא דיסק מאז שהסתיימה העונה אשמח לעדכונים וגם אם מישהו יודע אם ניתן לרכוש את הדיסקים בארץ או רק באמזון.. תודה
יש המון עדכונים בתחום הזה, יהיה קשה לרכז את כולם בתשובה אחת... עשיתי לך חיפוש לפי הודעות שמכילות "חדשות איידול", שקרן פירסמה בפורום. שם תוכלי לקרוא על כל זה לא מעט. רק שיש הרבה- אז
רשימה ממה שאני זוכרת ובעזרת אמאזון, מה שלא מופיע שם האלבום אז שמו כמו שם האיידול- עונה 2- קליי אייקן – On My Way Here ג'וש גרייסין –We Were’n Crazy עונה 3- ג'ניפר האדסון ג'ון פיטר לואיס – Break The Silence עונה 5- דוהטרי- Daughtry: Deluxe Edition קלי פיקלר עונה 6- פיל סטייסי כריס סליי- Running Back To You עונה 7- דיוויד קוק דיוויד ארצ'ולטה קריסטי לי קוק- Why Wait לפי מיוזיקנטו שצירפו לך את הלינק אליו, האלבומים של ג'ניפר האדסון, דיוויד קוק ודיוויד ארצ'ולטה יהיו (או כבר) בארץ. וברוכה השבה
קצת מוזר לי שעוד לא ראיתי ישראלי באמריקן איידול (כן, כמה שזה הזוי, זה עדיין לא הגיוני כי זה הרבה יותר נצפה מכוכב נולד). אז השאלה היא, האם יש חוקים מסויימים שאיתם אפשר ללכת להבחן לאמריקן איידול? (נגיד שנתיים לפחות לחיות באמריקה, וכאלה
שנתיים נראה לי באודישנים בכל מקרה, חובה להיות בעל אזרחות אמריקאית. כשגרתי בארה"ב גם רציתי ללכת לזה..חחח.. אבל יש חוקים, אולי הם ישתנו מאז, אבל אלה החוקים שהיו אז