שאלה

שלגיה2424

New member
שאלה../images/Emo35.gif

אני ובן זוגי שוקלים לעבור לחדרה, אנחנו לא מכיריכם את העיר ואין לונ מושג לגביי השכונות. אנחנו עם ילד בגיל גן עיריה, אז השיקול איפה לגור הוא מאד חשוב. מישהו יכול לעזור לי ולעשות לי סדר, אני מחפשת שכונה של זוגות צעירים עם גנים שיהיה שכונה שקטה בלי הרבה אוטובוסים ועדיפות לבית עם חצר יש המלצות איפה כדאי להתחיל לחפש?

הכל שאלה של תקציב.

מבחר האפשרויות הוא לא גדול,אבל קיים.ואם מחפשים בית קרקע אז האפשרויות מצטמצמות. ספרי מה התקציב וננסה למצוא מה מתאים.

m i c h o l a

New member
אנסה להמליץ...

יש את שכונת בית אליעזר שבחדרה, בכניסה לבית אליעזר קיימת אחוזת דניה יש שם דירות למכירה/השכרה ובכלל יש בתי קרקע רבים למכירה עם אוכלוסיה צעירה גם בשכונה הישנה וגם בחדשה.פשוט צריך להסתובב עם הרכב ברחובותהצדדיים ולחפש שלטים למכירה. לגבי גני ילדים, ישנם כמה גנים קטנים פרטיים באזור השכונה החדשה, באיזור השכונה הישנה ישנם לפחות שני גנים של העירייה שמזה שנים פועלים ואפילו אני הייתי שם כילדה (זאת בהנחה שאני לא טועה לגבי המתכונת שבה הם עובדים) גן טרום חובה וגן חובה. אם חשוב לכם נושא של אוטובוסים, יש להם מסלול דיי ראשי ככה שלא צריכה להיות בעיה למצוא בית שלא נמצא על הכביש הראשי של השכונה, ישנם הרבה רחובות צדדיים ושקטים. קיימים גם גנים ציבוריים פה ושם, סופרים לקניות ומתנס פעיל ונחמד המציע מגוון של חוגים לילדים ולמבוגרים וכמובן,הרבה שקט יחסית לעיר. בהצלחה

אני ממליצה לך לחפש דירת קרקע

בבית אליעזר הישנה באזור רחוב כ"ט בנובמבר יש שם דירות די חדשות וזה באזור טוב של זוגות צעירים וזה אזור די שקט. (הדירות לא נמצאות ברחוב כ"ט בנובמבר אלא באזור של הרחוב הזה, אני פשוט לא זוכרת את שמות הרחובות שממולץ לחפש שם, אם תרצי אני אבדוק ואגיד לך).

למעלה