שאלה

Snitch

New member
נימוקים: ../images/Emo88.gif

סמדר לא דחפה את איריס כהגנה עצמית, משום שהיא היתה יותר רחוקה מאיריס מנפילה. לאיריס לא היו הרבה סיכויים להתגונן או לדחוף את סמדר למטה, משום שהיא היתה במרחק קטן מאוד מנפילה, וסמדר היתה רחוקה יותר.(טיפשות רצינית מצד איריס, לדעתי.) חוץ מזה, איריס חזרה ובקשה מסמדר ללכת ולעזוב אותה, אבל סמדר לא הלכה. סמדר לא פחדה ממנה, ויכול להיות שהיא זממה מלכתחילה לדחוף אותה.
אפשר להבין את סמדר. היא הרי רוצה את בעלה בחזרה ותעשה הכל בשביל זה. אבל להפליל אנשים בשביל זה? זה מוגזם. הרי יהיו לה רגשות אשמה לכל החיים, וזה לא רק לא חוקי להפליל אדם, זה גם מעשה ממש מכוער ונבזי.
לסמדר יש הרבה יותר דברים במשותף עם דורון, והרבה יותר מתאימה לו. קשה להבין את דורון האידיוט בנושא הזה. מסקנה- סמדר עושה הכל בשביל להחזיר את בעלה. אפשר להבין אותה, אבל אי אפשר להצדיק את מעשיה.

Snitch

New member
אני בת, ושמי שני ../images/Emo88.gif

[או בכינוי הה"פ- שניצל] בכל מקרה, אני יודעת שהערצת יתר גורמת לאנשים להיות עוורים, *שיעול* אבל בכל זאת, אפשר לנסות... (אני יכולה לנסות! ^^)

עזית1

New member
לאיש יחסי צבור ולכלל הפורום

אריס דחפה את סמדר שניסתה לומר לה שיש לה רומן כבר שנה וחצי עם דורון,אבל לעומתה סמדר דחפה אותה אל מותה ואתה יקירי בחור מרובע בלי אמות מוסר, יש הבדל בן לדחוף לבן להרוג ולהסתכל א"כ במבט צונן ולהמשיך לחיות את המשך החיים בלי רגשי אשמה, ממש הגנה עצמית מאיפה באת ולאן אתה הולך??? פשוט לא ברור מאיזה חומר קורצת??? ועוד כותב יזכור על סמדר לגמרי ירדת מהפסים , זה אפילו לא מצחיק גם אם תאמר שזו בדיחה, יזכור כותבים על אדם שמת ומוות זה לא דבר מצחיק בכלל, יש בפורום הזה כללי התנהגות וההתנגות שלך גובלת בשערוריה חבל שמנהלת הפורום לא מוחקת לך את הדברים האיומים שאתה מעז לכתוב, בלי בושה, מוזר שכמוך!!! ואני מקווה שעוד יצטרפו לדעתי כי אתה פשוט עובר כל גבול!! ובין דורון לרונה מעבר לסקס ואהבה יש קשר טוב, והיא מצליחה להגיע אליו, מה שסמדר לא הצליחה, וגם נגוד משלים יוצר קשר אולי אתה בכאילו צעיר אבל כשתגדל אולי? תבין שלא רק אנשים מאותו לבל יכולים להיות יחד, גם אנשים ממדינות שונות יכולים להיות יחד עזית

אני אמרתי שרק אנשים מאותו לבל...

יכולים להיות ביחד? כל מה שאמרתי הוא, שרונה נכנסה לחיים של דורון כשאין שום דבר ביניהם במשותף, דורון "התאהב" בה בלהט הרגע, ועובדה שחוץ מסקס לא היה ביניהם כלום. סצינות הבגידה הסתכמו במיטה, ולפעמים גם באיזו נשיקה במטבח. כשאני אומר "אין שום דבר במשותף", אני מדבר על כך שאין שום דבר בקשר שלהם חוץ מסקס (ותקני אותי אם אני טועה - כזכור לי בכל פעם שדורון או רונה הסכימו לקבל אחד את השני לאחר פרידה ממושכת, הם ניגשו ישר למיטה. זאת אהבה אמיתית?). אני מאוד מצטער אם הבנת אותי לא נכון, לא עשיתי צחוק מהמוות של איריס, רק אמרתי שאפשר להצדיק (או כמו שתיקנו אותי - "להבין") את הדחיפה שלה. להזכירך, בסדרות טלוויזיה הכל מוקצן ומוגזם, ואם את באה בטענות אליי, בואי קודם בטענות לצופי AXN שצוחקים עם כל אדם שמתפוצץ או נהרג בתאונה. קראתי היטב את כללי הפורומים, לא כתבתי דבר המעודד לביצוע עבירות, פוגע ברגשות הציבור, מעליב או בניגוד לחוק. אם בכל זאת פגעתי ברגשותייך אני באמת מתנצל, למרות שלא ברור לי מהיכן באה הפגיעה הזו אם מדובר בסה"כ בסידרת טלוויזיה.

עכשיו הבנתי למה התכוונת...

כוונתי הייתה ל"נזכור את ´לחיי הסמדר´" ולא, חס וחלילה, ל"יזכור". ההודעה הועלתה כתגובה לשלל ההודעות שמילאו את הפורום בימים האחרונים - הודעות המביעות את מה שנרצה לזכור מהסדרה ומה שלא.

עזית1

New member
כשעושים פרודיה וכותבים יזכור

עם נר דלוק וכותבים לזכר סמדר או משהו דומה זה לא לענין, מוות זה דבר מאד רציני, ואין מקום לצחק בנושא, מה שרואים בטלויזיה שאנשים מתפוצצים זה בהחלט לא תענוג גדול, אבל להגיב על זה בצורה שאתה עושה זה זה פשוט לא לעניןשבעצם אתה מצדיק מעשים כאלה. אני יכולה לקבל את ההתנצלות שלך במידה ובאה מהלב אבל תזהר פעם הבאה בדבריך יש אנשים שקוראים אותך!!!

עזית1

New member
לאיש יחסי צבור ועוד משהו

דורון לא התאהב ברונה בלהט הרגע הוא התאהב בה ברגע שראה אותה, אבל הדחיק את רגשותיו עד שאלה התפרצו, אני לא יודעת מה איתך אבל סקס והרבה קורה כשיש קשר טוב בין שניים ואז הוא עוד יותר טוב, ומה שיש בין רונה לדורון זה קשר חם, הבנה פתיחות, רונה מבינה אותו מצליחה להגיע אליו, וזה מה שהיה חסר לדורון , חום ואהבה מה שסמדר לא ידעה לעשות ואפילו לא איריס,וגבר שהמשפחה חשובה לו והוא לא פנוי רגשית לא בוגד וההיפך כן קורה, אגב דורון לא בגד עם סמדר פשוט היה מטושטש וסמדר היא זאת שמשכה אותו אליה וזה לא היה מיוזמתו של דורון , ועובדה שכשראה את איריס קם וחיפש אותה כי בעצם לא רצה לעשות כלום עם סמדר.

עוד שאלה ../images/Emo12.gif

למה מאיה הייתה על כיסא גלגלים??? ואיריס אישתו של דורון היה גם איזשהוא תפקיד ביקב...? כמו לסמדר? מה סמדר הייתה לפני מה שהיא עושה עכשיו??
יעל

אנסה לעזור לך פה....

בגלל שאני לא ראיתי מההתחלה יש לי חורים במידע, אבל הנה... 1- למה מאיה היתה על כיסא גלגלים? בגלל שהיא עברה תאונת ריקוד. 2- איריס, מה היא עשתה...ואללה, אין לי מושג מותק. 3- מה סמדר עשתה לפני שהיא התפקיד שלה עכשיו? אמ..רגע אמרו את זה.. היא נראה לי עבדה כפקידה או משהו. וכמובן אח"כ בהרבה תככים ומזימות הגיעה אט אט למעלה.. מקווה שעזרתי.

Shani5

New member
לפי מיטב זכרוני

איריס היתה אשת יחסי ציבור... אני כמעט בטוחה 90%... ובקשר לסמדר אני יודעת שהיה לה תפקיד קטן וכשהיא התחתנה עם דורון היא קודמה...

עזית1

New member
מאיה ואיריס

עד כמה שאני זוכרת מאיה נפלה מהחלון, ואיריס עבדה באוניברסיטה

עזית1

New member
וסמדר

היתה סתם פקידה ולאחר שנישאה לדורון נהייתה מנהלת יחסי הצבור , היה לה כדאי

shirakl

New member
הנה התשובות, ואני בטוחה בהן!

1. מאיה היתה בפנימיה בניו יורק ורצתה לצאת למועדון לילה, דבר שהוא אסור. היא היתה קופצת תמיד מהחלון כדי שלא יתפסו אותה, אבל באותה פעם היא לא קפצה כמו שצריך והיתה לה תאונה... 2. לאיריס לא היה שום תפקיד ביקב. היא גם נורא התעצבנה שדורון כל הזמן עובד ולא נמצא איתה בבית! 3. סמדר היתה מזכירה ביקב. משהו בסגנון של מה שורדה עושה, ואולי אפילו יותר נמוך מזה...

למעלה