שאלה...

שאלה...../images/Emo35.gif

יש למישהו פה שירים מעיר הנוער בחיפה או מקוקה קולה לייב?? יש מצב אתם שולחים לי או מעלים להורדה?

דורה17

New member
אסור להעלות פה דברים להורדה

וגם בעיקרון אסור לדבר על זה פה בכלל.. את יכולה לדבר במסרים עם אנשים.. כי על גבי הפורום זה אסור.

אוקיי פעם ראשונה שאני שומעת על זה אבל...

כאילו יש פורומים שכן מעלים תראי תכלס רוב האנשים לא הולכים וקונים דיסק של כול זמר\ת או להקה שהם מחבבים או בא להם לשמוע היום כול מה שרוצים מורדים מהרשת.... ומה גם שנראה לך שאני יעבור איש איש בפורום בשביל שיר..קצת מוגזם לא?

Lior Maman

New member
סליחה שאני מתערבת אבל תראי

אפחד לא אמר שהולכים וקונים דיסקים של מישהו שמחבבים, את קונה דיסק רק אם את באמת רוצה .. אפחד לא מכריח אותך ללכת ולקנות דיסק . ואת לא חייבת לעבור איש איש ולשאול, כי הנה - מצאת מישהי שיש לה שירים מהקולה [ אני אם לא הבנת .. ] אם ת'רוצה תגידי לי אני אשלח לך .

תגובה לליאור ולדורה17

דורה,תראי את לא חייבת לעלות להורדה את יכולה גם לשלוח לי במסן איסי או במסר(אני סתם העלתי את זה כרעיון)
וליאורי,מאמי אני יודעת שאני יכולה לבקש ממך אבל כבר פשוט לא נעים בכול זאת אני לא ממש מגיבה כול יום בפורום ואנחנו לא חברות אז כבר לא נעים לי לבקש....
ופורום יקר..תודה לכן כבר לא צריך אני ישיג לי לבד איכשהוו

דורה17

New member
ברור לי שלא.. אבל אלה החוקים

של הפורום ובכלל של תפוז וזה.. לא מעלים שירים להורדות לא חוקיות וזה על גבי הפורום, אין לי בעיה עם זה ששאלת, אבל בעיקרון אף אחד לא ישים פה שירים להורדה אם למישו יש והוא יענה לך וישלח לך, אחלה, אבל שוב, רק במסרים.

סינטטית

New member
אחותשלו

לא משנה מה יש בפורומים אחרים, או מה אנשים קונים או לא קונים. כאן זה הפורום שלנו, וזה החוקים. את יכולה לקבל אותם, ואת יכולה לא. ואם לא - ההודעות ימחקו, כי לא מדברים כאן על הורדות לא חוקיות, וזהו. תודה וחג שמח.

למעלה