שאלה

gilnathuring

New member
שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

דבר ראשון רציתי לאחל לכולם חג פורים שמח
! ועכשיו לשאלה... רציתי לדעת אם מישהו/מישהי כאן התאהב/ה ממבט ראשון ואיך זה הסתדר לו/ה אם בכלל? וגם אם לא מה דעתכם על הנושא בכלל? תמיד שומעים את השאלה הזאת ועונים כמעט מיד
/
אבל באמת תחשבו על זה האם יש לאהבה כזאת סיכוי להצליח או להחזיק מעמד? מצטער על הבלבול שכל אבל אתם זולים יותר מפסיכולוג
וחוץ מזה אתם נחמדים וחכמים וטובי לב....(אני לא מנסה להתחנף כדי שתענו
שאני אעשה משהו כזה
)

לירוי25

New member
כן והלך מצוין! לפחות בהתחלה...

התאהבתי ממבט ראשון בחבר הרציני הראשון שלי. ההתחלה היתה מצוינת אבל בהמשך הקשר נתתי לו לשחק בי יותר מידי וברוב טיפשותי לא חתכתי את זה בזמן. האם יש סיכוי שזה יחזיק מעמד? אין סיבה שלא, אמנם היתרון בלהכיר מישהו אחרי שכבר התנסית במערכות יחסים הוא שאתה הרבה פחות תמים, יודע בדיוק מה אתה רוצה מעצמך ומבן זוגך אבל גם לאהבה ממבט ראשון יש סיכוי מצוין לפרוח.

campari

New member
אהבה במבט ראשון קיימת, אני למשל...

כל הזמן מתאהב בחתיכים שאני רואה ברחוב, אבל די מהר זה עובר לי. וברצינות, כדאי לך להבדיל בין 3 דברים: תשוקה (או התאבות, שזאת מילה שקיימת, לא המצאה שלי), התאהבות ואהבה.
להתאבות למישהו זה לרצות להזדיין איתו, ועכשיו. זה חולף לרוב מיד אחרי הזיון.
להתאהב זה כמו בסרט במבי, בקטע שהם קופצים בין עננים ורודים (ומי שלא מכיר את הסרט - תעשו שיעורי בית). זה יכול להחזיק כמה שבועות, וזהו.
לאהוב זאת האהבה הבשלה והאמיתית שמגיעה (אם בכלל) אחרי התאהבות. עם קצת מזל והרבה עבודה אהבה יכולה להחזיק חיים שלמים. הרבה מהטרגדיות בחיים של אנשים נובעות מבלבול בין 3 הדברים הדומים-אבל-לא-זהים האלה. בשלב הזה שכחתי מה רציתי להגיד, אז אני מסיים פה

למעלה