עברתי בפורום פאנפיקים וחשבתי למה א/נשים בפורום לא כותבים/ות פיקים על רומח הדרקון (בעברית כמובן) אני מוכנה לכתוב משהו אם יתנו לי נושא (מעניין) מה אתכם/ן?
../images/Emo41.gif יש לי רעיון בנושא ../images/Emo41.gif
אולי נארגן תחרות פנפיקים
כל מי שרוצה להתשתתף, יכתוב פנפיק, את הפנפיק הוא ישלח למנהל התחרות או יפרסם בפורום, איך שהוא רוצה. את הפנפיקים אני אשים במאמרים. בסוף התחרות נערוך הצבעה חשאית לקבוע איזה פנפיק הכי טוב בקטגוריה מסויימת (מתח, כתיבה, וכו´...) וגם איזה פנפיק הכי טוב בכללי. מה אתם אומרים
מה תתן לזוכה? אני מוכנה לתרום ספר ( דמעות של שמי קייץ, כפי שאתם מבינים הוא לא מומלץ). האמת שאני לא כותבת כי אני קוראת דברים מדהימים באנגלית ועם כישרון הכתיבה שלי זה מביש
תראה תשמע תבין אני לא מרגרט וויס ואני לא ממש בטוחה בכתיבה שלי ולכן אם אני מפרסמת פה פיק אני לא רוצה שתשים אותו במאמרים או בתחרות כדי שיעבירו ביקורת (קטלנית...) ד"א: זה פשוט נורא
מה שהולך עם הארי פוטר - אין לזה סוף
למרות שרוב הפיקים ממש נחמדים אני לא בעניין של מוגלגים, שרביטים, מאלפוי וסנייפ.
עכשיו ברצינות, אם ייצא לי לקרוא את רומח הדרקון שוב (בערך עוד חודשיים.... עד אז אין לי גישה לספר), הייתי בשמחה כותבת איזה פיק. במצבי היום, אף דמות לא תתהג כמו עצמה.
זה דווקא רעיון טוב! אני קבועה בפורום פאנפיקים,כי אני מפרסמת שם את הפרקים החדשים של הפיק ה"פ שלי. אבל לא נראה לי שאני אכתוב,,יש לי הרבה מחסומי כתיבה ואני לא יכולה לכתוב בשפה הגבוהה הזאת
סייבר, אולי תהייה אתה השופט, אם אתה לא רוצה לכתוב, או שכל אחד יתן ציון מאנשי הפורום. לדעתי צריך לעשות פאנפיקים על נושאים מסויימים, לדוגמא, פאנפיק על דמות שמתה, פאנפיק מצחיק, פאנפיק על העידן החמישי, על אבירים וכו´ וכו´ אני בשמחה אתרום ואכתוב.
אני../images/Emo35.gif לכתוב פנפיק....../images/Emo35.gif
כשאני כותב פנפיק אני בדרך כלל מתחיל אותו, מגיע עד בערך שנים-שלושה עמודים בוורד, אז בא שדון רשע, רוצח את המוזה שלי, מתעלל בגופה, ומותיר אותה להתבוסס בדמה. אין לך מושג כמה התחלות של פנפיקים יש לי על המחשב. אז אולי אני באמת אהיה שופט.