שאלה איך אתם רואים את הפרקים של UPN אם אין את זה בכבלים הישראליים?
A arinashg New member 3/5/06 #1 שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך אתם רואים את הפרקים של UPN אם אין את זה בכבלים הישראליים?
שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך אתם רואים את הפרקים של UPN אם אין את זה בכבלים הישראליים?
I irene17 New member 3/5/06 #5 נצל"ש - אני נפרדת מכם! אבל רק ל-10 ימים... רק רציתי להגיד שאני נוסעת ללונדון מחר, אז אני לא אהיה פה. מבאס שזה יוצא על הפרק האחרון של העונה ואני אראה אותו שבוע אחרי כולם אבל זה מה יש. אז תהנו לכם, וספרו לי מה היה בפורום כשאני אחזור!
נצל"ש - אני נפרדת מכם! אבל רק ל-10 ימים... רק רציתי להגיד שאני נוסעת ללונדון מחר, אז אני לא אהיה פה. מבאס שזה יוצא על הפרק האחרון של העונה ואני אראה אותו שבוע אחרי כולם אבל זה מה יש. אז תהנו לכם, וספרו לי מה היה בפורום כשאני אחזור!
S snoop cat New member 3/5/06 #6 ../images/Emo7.gif כבר מתגעגעת!!! ../images/Emo24.gif תהני בלונדון ואל תדאגי, בהחלט נעדכן אותך כשתחזרי, יהיה פה הרבה על מה לדבר!
../images/Emo7.gif כבר מתגעגעת!!! ../images/Emo24.gif תהני בלונדון ואל תדאגי, בהחלט נעדכן אותך כשתחזרי, יהיה פה הרבה על מה לדבר!
C Charmed Gal New member 3/5/06 #8 הבהלת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif חלילה וחס שתפרדי מאיתנו. עשרה ימים זה המקסימום שאני מרשה, ברור? אוי, לונדון. כמה כיף לך! אני מקנא! תהני המון המון ותספרי לנו חוויות כשתחזרי! ואם בא לך לקנות לי דברים של מכושפות/באפי/סמולוויל/אנג'ל את מוזמנת בכיף.
הבהלת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif חלילה וחס שתפרדי מאיתנו. עשרה ימים זה המקסימום שאני מרשה, ברור? אוי, לונדון. כמה כיף לך! אני מקנא! תהני המון המון ותספרי לנו חוויות כשתחזרי! ואם בא לך לקנות לי דברים של מכושפות/באפי/סמולוויל/אנג'ל את מוזמנת בכיף.
I irene17 New member 3/5/06 #10 כן המפקד! אני אתייצב פה אחרי 10 ימים! ואני אנסה למצוא לך ערפד בריטי או אולי איזה ספרן.
M M r s J o n e s New member 3/5/06 #14 תעשי חיים../images/Emo24.gif. איזה כיף לך:-O אבל אין לך בגרויות וכזה?או שה17 זה סתם מספר חסר חשיבות?
C Charmed Gal New member 3/5/06 #18 אני אנסה למלא את מקומה. ../images/Emo3.gif אבל אני לא מבטיח עם כל הבגרויות והחזרות שיש לי.