שאלה

לא משו

New member
שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם אתם חושבים שיש קשר בין הומור של מורים בשיעורים לבין רמת הריכוז אם מורה יכנס לשיעור עם פרצפוף תשע באב או יכנס עם חיוך האם זה ישנה את מהלך השיעור?

mango007

New member
כן מאוד!../images/Emo45.gif

נגיד אם נכנס מורה בקריזה אז מפחדים יותר לדבר או להשתעשע לפטפט וכו'- שלא יתעצבן עוד יותר..כי זה לא יהיה נעים!! אם המורה במצב רוח טוב השיעור עובר נחמד יותר צוחקים איתו וכו'.. בקיצור- מצב רוח המורה מאוד מאוד משפיע על האווריה בכיתה.. לדעתי!

אמממ לא יודעת

יש את המורים הרציניים, הנאצים, שגורמים לתלמידים לסכם שיעור. אבל יש גם את המורים הנחמדים שמעבירים את השיעור בכיף...וגם יודעים ללמד. ויש את המורים הסוטים *אברהם ידידיה* שכל השיעור יש להם חיוך סוטה והם מדברים על דברים שלא קשורים להסטוריה ואז דופקים לך את הבגרות.

or 343

New member
כן, מאוד ../images/Emo70.gif

המורה שלי לאנגלית היא מטורפת לגמרי , היא מעיפה אנשים מהשיעור כי הם לא הביאו ספרים ואז שולחת להם מכתבים הבייתה , והיא צועקת עלינו בשיעור, אבל לא כי היא כועסת, פשוט כדי "להעיר" אותנו, אז היא מין מתחילה את המשפט לאט ובקול נמוך..." סו, האו די ווי נואו וונ איטס > ואז היא צועקת מול איזה פרצוף של תלמידה מסכנה - וון איטס פרזנט פרוגרסיב!!!! בקיצור... היא לא כ"כ נעימה ... די נאצית... אבל יש לי נגיד מורה לספרות שהוא קורא לנו בשמות חיבה כמו קושקושונים, "נסיכתי" וכל מני כאלה בהתחלה ממש התפקענו מצחוק, היום אנחנו כמובן משוגעים עליו... ויש את אלה שהם סתם נכנסים לכיתה ומתחילים להכתיב את החומר...המורים המשעממים... אבל מה שכן- שמתי לב שמגיעים לי"ב אז המורים מתייחסים אלייך ממש שונה, הם הרבה יותר קשוחים וגם מדברים אליך יותר בגובה העיניים- זה דווקא נחמד.

Snoop Dogg

New member
אצלנו יש קטעים בשיעור...

המורה למתמטיקה תמיד טועה באיזה טעויות כאלה דפוקות ואז כשאנחנו מתקנים אותו הוא עושה כזה: "בדיקת עירנות..." עלק עירנות שלנו עירנות שלך!

*superstar*

New member
בהחלט!!!!../images/Emo45.gif

שנה שעברה שיעורי תנ"ך היו הדבר הכי שווה בעולם.. וכולם קיבלו 90 ומעלה במבחנים וכולם הקשיבו והכל.. השנה! הליפו לנו מורה.. אף אחד לא מקשיב.. כולם נכשלים במבחנים.. וכולנו הולכים לאכול אותה בבגרות.. need i say more?

למעלה