שאלה

שגיתא

New member
שאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

האם במצב של גמירה ללא שפיכה אצל הגבר (לאחר מס' מעשי אהבה באותו יום
) היינו בתוך מעשה נוסף, הוא היה בפה שלי ולמרות שהוא קיבל את אישורי הכללי לגמירה בפי עדיין טרם הפעיל אותו אמר "אני גומר יצא מהפה מתוך הרגשה של שפיכה ושנינו הופתענו לגלות שלא נפלט כלום, עכשיו אצלי זה לא חדש שבגלל שהגוף שלי מעוקצץ ממליוני תחושות, אני לא תמיד חשה ברטיבות או בחמימות הזרע שנשפך על גופי מבחוץ, אני נהנית מהזרע עלי ולא מרגישה אותו מפריע או דביק וכו' אבל הפעם זה הפתיע גם את הבחור השאלה הכי חשובה לי, האם הוא עדיין נהנה כמו כשיש גמירה עם שפיכת זרע תודה מראש
שגיתא

Ella032

New member
מוזר לי

לענות על שאלות כאלה כי בדרך כלל אני מתביישת, וגם אין לי כל כך הרבה ניסיון, אבל יצא לי לקרוא על הדברים האלה ואני אנסה לענות לך לפי מה שקראתי: כשגבר גומר, אז שפיכה של זרע נובעת מאיזו שהיא הפעלת שריר נוסף שלא במודע. אבל הגמירה של הגבר היא לא שפיכה של זרע, זו לא הגמירה. הוא מרגיש שיא בתוך העצבים שלו וגבר שיודע איך להימנע מלהפעיל את אותו השריר (או אפילו לא יודע וזה יוצא לו לא במודע) אז לא ישפך ממנו זרע. אבל בגדול, ההנאה היא אותה הנאה לדעתי, לפי מה שהבנתי אם הבנתי נכון. מקווה שעזרתי. אלה.

אין דבר כזה אצל גברים שגומרים

ולא יוצא זרע . ליפעמים מושכים את האקט המיני ומיתאפקים לא ליגמור ומרוב חרמנות הזרע יוצא בלי ליגמור ויוצא החשק . והפין לא עומד והגבר לא נהנה עד הסוף

שלום לך

אתה מוזמן להתעדכן בידע שלך לפני שאתה כותב כאן דברים נחרצים כל כך. בנוסף, אולי כדאי שתעכל את העובדה המציאותית שהידע האישי שלך לא משליך ולא תקף לכלל מיליארדי האנשים שחיים בעולם הזה. לא כולם כמוך קרמר. אתה מסתמך בתשובותיך על עצמך ועל חוויות הצפיה שלך בסרטים כחולים. האם זה באמת מה שקורה במציאות של אנשים רבים ושונים כל כך? לא נראה לי.

אבל גברתי המנהלת. לא ענית

אים קיימת תופעה כזו של ליגמור ללא זרע . וזה לא נחרץ . אני כתבתי מה שאני יודע . את תיכתבי מה שאת מכירה . לגבי הסרטים הכחולים. מילירדי אנשים צופים בסרטים כחולים בעולם , בעזרת מאות אלפי תחנות לוויין שמשדרות לאזרחים בתשלום . והמחיר יורד ביגלל התחרות בין התחנות . אז אני לא לבד . ישנה תחנה מולטיוזון המשדרת 7 ערוצי סרטים בתשלום מצרפת . ותמיד ערוץ אחד מיתוך ה7 הוא ארוטי עד שעה 12 בליילה . מוגבל לגיל 16 כתוב על הסרט . אבל יכול ליצפות בו גם ילד יותר מעיר . ומראים בנות יפות ערומות רוקדות מול המצלמה . רק ב12 בליילה זה נהפך לכחול מלא . כך שלא רק אני נהנה מיזה . יש עוד מלירדי גברים ונשים שנהנים

ToryMaster

New member
אבל מה הקשר?!

למה כל דבר הופך אצלך לסיפורים על כמה שאתה טכנאי מוצלח ושכולם רואים פורנו? החיים הם לא פורנו, ואם אתה לא בטוח במיליון אחוז בתשובה שלך, אל תיתן אותה כי זה מטעה ויכול לסכן.

תראי לא כולם רואים פרונו .

כמו שלא כולם גולשים באינטרנט . יש ביקוש גדול שעולה מיום ליום . איני לא נותן עיצות מסוכנות . רק כתבתי שאין גמירה אצל גבר ללא שפיכת זרע . זה הכול

היי שגיתא

ממה שהבנתי השאלה שלך היא האם הוא נהנה כמו שיש גמירה עם שפיכת זרע. מדוע לא לשאול אותו? הוא זה שחווה את זה בפועל. איך נוכל לענות לך על כך?

אין לי כח לכותרת

במידה ולגבר יש מספר שפיכות בכול שפיכה כמות בזרע יפחת עד למצב שבשפיכה הבאה כל שיפלט זה נוזל הזרע וליפעמים זה לא.

שגיתא

New member
תודה ראזל על התשובה ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

אבל השאלה שלי לא היתה על התופעה השאלה האם אתם בכל זאת נהנים, כלומר אותו בחור שעליו דיברתי חשוב לי, ומעניין אותי לדעת, מתוך סקרנות
. חשוב לדעת שהוא עושה כי הוא רוצה ונהנה ולא מרגיש מחוייב לספק אותי מינית (שוב ושוב באותו יום) הוא טוען שהוא נהנה ואני מאמינה לו, המשכנו הלאה ואחרי זה הייתה גמירה עם שפיכה (מסכן הוא עבד הרבה וטוב באותו יום
) ואני לא מאלה שכמות הזרע שנפלט מרשים אותן לי חשוב שמי שאיתי נהנה, (בעיקר הבחור האמור) ולו בחלקית מההנאה הצרופה שהוא מספק לי
, עכשיו הוא יודע שהוא מרשים אותי ללא קשר לביצועיו במיטה, אבל רוב הגברים לא יודו שהם עייפים ,כשמישהי (לא קבועה על בסיס יומ יומי) נמצאת במיטתם וינסו שוב להרשים אותה במיטה, אני לא רוצה לשאול אותו יותר שלא יחשוב שזה כל כך מטריד אותי רק סקרנות
. אפילו אמרתי לו שיש לי בעייה קטנה כשאני נמצאת בנוכחות אדם אהוב, או שאני נמשכת אליו, קשה לי לא לגעת בו ליטוף אוזן פנים אפילו כאן אמרתי לו שאם זה מטריד שלא יתבייש ויגיד לי
אבל לא כל ליטוף נשיקה קטנה בגופו דורשת או רומזת, על סיבוב מיני נוסף למרות שאני תמיד מוכנה לעוד סיבוב אבל אצל אישה המוכנות הפיזיולוגית למין דורש אולי פחות אנרגיה גופנית האיתנו, תודה מראש שגיתא

פציפית לשאלתך

כיוון שיש כאן תמימות דעים שאצל הגבר ישנה הפרדה בין אורגזמה(גמירה) לביין שפיכה אזי. הגבר שלך חווה אורגזמה משמע נהנה חש שהוא פולט וכיוון שלא נותר לו זרע בפרוסטטה הוא לא שפך דבר אין זאת אומרת כי הוא לא נהנה. בהצלחה ראזל

וכעת שאלה לגברים ולנשים

כמה מאיתנו מקנאים בגבר של שגיתא ומיחלים לעצמם להיות הגבר הבא שלה? וכמה נשים כאן מקנאות בשגיתא על הגבר שיש לה ועל מה שהיא עושה לו? אני אחד

רק תיקון קטן

הזרע נמצא באשכים נוזל הזרע נמצא בפרוסטטה ועם ההפרדה בין שפיכה לאורגזמה אני מסכים לא כל שפיכה מלווה באורגזמה ולא כל אורגזמה מלווה בשפיכה

עריה

New member
אין לגבר גמירה ללא שפיכה

מנסיוני (העשיר) אני יכול להעיד שתמיד בגמירה יש לי שפיכה. ביום זיונים אינטנסיבי השפיכות הולכות ופוחתות. אבל תמיד יוצאת לפחות טיפה אחת של זרע. טיפה טעימה שרצוי ללקק ולבלוע כל עוד היא חמימה ונעימה.

אגב גם כאשר גבר חולם שהוא מקיים

יחסי מין עים נערה . הוא גומר עים שפיך שבבוקר התחתונים רטובות

ToryMaster

New member
ושניכם טועים ומטעים

אתה נותן אבחנות רפואיות על גבי הפורום בלי לדעת פרטים בכלל, אתה מספר שטויות על זה שרק גבר יכול לזהות גושים בחזה של אישה וכן הלאה. לא רק שלפחות מבחינתי כל היחס שלך לנשים ולרצינות של הקשיים שלנו מזלזל [להזכיר את הפעם שמישהו באה להתייעץ וסיימת את הייעוץ שלך ב"אז מה לא בסדר איתך?"], זה גם עלול לגרום לבעיות ממשיות.

לגבי זהוי גושים בחזה אז כך

זוג נשוי .הגבר כול יום ממזמז את החזה של האישה . אצלי זה גם ליפני הליכה לעבודה , וגם כאשר אני שוכב ליד זוגתי . אין דבר כזה שלא אשלך ידיים לחזה . אגב הוא גדול ויפה וטבעי ללא סילקון ונעים למגע . אז אים אז רק הגבר יכול להיות ראשון שיזהה משהוא חריג בחזה . וכמובן שהרופא יקבע אים זה מסוכן או סתם לא רציני . אגב אני נשוי 40 שנה עים תאבון חזק לזוגתי משהוא

ToryMaster

New member
אבל זה בולשיט!

שטויות, דברי הבל, מה לא ברור לך כאן?! בפעם האחרונה שבדקתי אני הייתי האישה כאן ולא אתה, לכן אני יודעת יותר טוב ממך אם נשים מזהות גושים בחזה לפני הגבר שאיתן. ברור?

למעלה