שאלה

• פותח הנושא QN
  • פורסם בתאריך

QN

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

נראה לי שכולם רדומים,אז הנה שאלה טיפשית שנראה לי שתאיר את כולם מה יש לכם להגיד על הלהקות הבאות: א)SCORPIONS ב)FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD ג)EUROPE

שמש27

New member
ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ

(מתוך שינה עמוקה) א. לא תודה. ב. תודה רבה. ג. חצי תודה. |פיהוק|

QN

New member
אז....

אתה אוהב את FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD יותר מ-EUROPE ו-SCORPIONS אני בכלל חושב שאתה שונא את SCORPION דווקא עכשיו אני שומע דיסק שלהם ו-EUROPE אני גם לא כלכך אובה אותם יש לי איזה דיסק עוסף שלהם ומתוכו אני אוהב רק שני שירים THE FINAL COUNTDOWN שיר פצצה ואת ROCK THE NIGHT

Sid76

New member
אז ככה:

בתור מישהו שגדל על צליל של גיטרות כבדות של שנות השמונים: EUROPE - פשוט גדולים. גם לפני COUNTDOWN (מי שלא מאמין יש אוסף 1984-1994( וגם אחרי - אלבום Out of this world אחד האהובים אלי מאותה תקופה SCORPIONS - הם לא השתנו בכלל עם כל השני האלה, וזה לא תמיד יתרון. (העם רוצה שינוי!
) עדיין, אלבום Love at first sting מומלץ מאד מאד. למי שכבר יש לו, לא צריך יותר כלום ) ו- FRANKIE , ת'אמת, חוץ מ-RELAX אין לי שום שיר אחר, לכן קצת קשה לשפוט. שופשבוע פרוע לכולכם ! SID

QN

New member
FRANKIE

למה? יש להם עוד שיר גדול כמו THE POWER OF LOVE

pimpf

New member
THE POWER OF LOVE

אחד האהובים עליי!!! יש לי את האוסף ו... אני בקושי שומעת אותו, רק מדי פעם את השיר הזה...

QN

New member
POWER OF LOVE../images/Emo23.gif

רק בגלל השיר הזה קניתי דיסק שלהם ב90 ש"ח וגם בגלל RELEX אבל יותר בגלל השיר THE POWER OF LOVE

turrican

New member
רק לציין עוד משהו קטן

שללהקה של Hall & outes היה שיר בשם דומה (אך לא אותו הפזמון) ופרנקי הולכים להוליווד עבדו עם המפיק הנודע טרוור הורן ששמש סקר לנו לפני כמה ימים . למי שלא ידע הורן אחראי גם על הלהיט Owner of the lonely heart אחראי ללהקת ה- buggles ועבד עם המון אומנים מוכרים מהאייטיז.

למעלה